Volite li industrijski stil? Ovaj stan će vas oduševiti!

62038889
Foto: Living4media

Industrijski stil uređenja interijera posljednjih godina ima sve više obožavatelja. Sve je veći broj onih koji vlastiti životni prostor odlučuju urediti upravo u tom zanimljivom, urbanom i trendi stilu. Dobra inspiracija za uređenje doma može biti i ovaj stan u potkrovlju koji je savršen spoj industrijskog, vintage i modernog.

Ovaj open space prostor osvaja na prvi pogled, a jedna od prvih stvari koja zapne za oko jest viseća ležaljka u dnevnom boravku. Vjerujemo da je je navečer sigurno gušt zavaliti se nakon dana punog obveza.

"Grubi" zidovi od crvenih cigli i sjedeća garnitura od kože s efektom istrošenosti sami po sebi izgledali bi dosta hladno. Međutim, uz detalje u pastelno tirkiznoj boji, poput tepiha, zavjesa i ukrasnih jastuka, stvorena je savršena ravnoteža hladnijeg industrijskog i toplijeg vintage stila.

Prostor vizuelno većim čine i pregradni zidovi od stakla i željeza koji taj fenomenalni stan u Varšavi, glavnom gradu Poljske, čine i prozračnijim i još atraktivnijim. Svaki dio stana pomno je uređen, a oduševio nas je i mozaik Napoleona na zidu tuš-kabine.

Je li industrijski stil vaš izbor? Želite li vlastiti dom urediti u ovom stilu, ovaj stan s dušom svakako vam može biti izvrsna inspiracija.

Izvor: zadovoljna.hr

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori