AP Interijeri: Kuhinje u kombinaciji sive boje i drveta izgledaju moderno i lijepo!

Uređenje doma

AP Interijeri: Kuhinje u kombinaciji sive boje i drveta izgledaju moderno i lijepo!
Foto: AP Inetrijeri

Želite promjeniti svoju kuhinju, uselili ste se u novi stan ili pak želite samo neko osvježenje u "najvažnijem dijelu stana", onda je ova kombinacija idealna. Za sivu boju kuhinje odlučuje se sve više onih koji kupuju novu ili preuređuju staru kuhinju.

Mnogima se sviđa kako ova neutralna, elegantna boja izgleda u prostoru, koja se onda lako može podići s detaljima u življim nijansama i tako stvoriti ugodan ambijent.

Siva boja je mješavina između potpune refleksije blještavila sunčeva svjetla i njezine potpune suprotnosti – totalnog upijanja svih fotona, odnosno crne, kako objašnjavaju na Wikipediji. Zbog navedenog sivu zovu i bojom bez ikakvih emocija, neutralnom i nepristranom bojom.

Kada ide više prema crnoj, postaje dramatičnija i tajanstvena, a kad se približava bijeloj, postaje srebrna i čini se življom i realističnijom. Kako je ljudi doživljavaju kao mirnu i neemotivnu boju, ona je odavna predstavljala znak stabilnosti, staloženosti i mira, pa su zbog toga mnoge uniforme državne administracije uvijek preferirale sivu.

A sve je više i onih koji sivu preferiraju u uređenju životnog prostora, bilo da je riječ o svjetlijim ili tamnijim nijansama. Neutralna, hladna siva izvrsno se slaže s toplim tonom drveta i sve je više poklonika te kombinacije kada je o uređenju kuhinje riječ. Naročito se sviđa onima koji preferiraju industrijski stil uređenja, a uvijek ima i dašak otmjenosti.

Kuhinje u kombinaciji sive boje i drveta, koje vas mogu nadahnuti za uređenje vlastitog doma, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta i to je jedna od kuhinja koje se mogu naći u salonu namještaja AP Interijeri u Sarajevu.

Bulevar branilaca Dobrinje 20, Sarajevo

📧 info@apinterijeri.ba

📞 +387 33 454 499

AP Interijeri: Kuhinje u kombinaciji sive boje i drveta izgledaju moderno i lijepo!

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori