TV voditeljica pokazala kako se radi duboki iskorak [Video]

df98b50e-0e23-4916-aebc-be0103b10922
Foto: Fitplan

TV voditeljica Yanet Garcia redovno iznenadi pratioce svojim video zapisima. Ona je jedna od najpopularnijih fitness influenserica i meksički model. Svoju slavu stekla je zahvaljujući odličnoj fizičkoj formi. Svoju tajnu privlačnog izgleda ne krije ni od svojih fanova.

Zapalila je internet videom u kojem demonstrira izvedbu dubokog čučnja. Riječ je o vježbi kojoj i Kim Kardashian duguje svoju planetarno popularnu stražnjicu. Izezvala je seriju čučnjeva bacajući pritom loptu u ogledalo pred sobom. U uskim tajicama ostavila je malo toga mašti i raspametila svoje pratioce.

Božica spektakularnog tijela i savršene stražnjice - jedan je od komentara, dok je bilo i onih koji su je upozorili da bi trebala pripaziti gdje baca loptu.

Možda i nije najpametnije bacati loptu u ogledalo - savjet je zabrinutog pratitelja.

TV voditeljica bila je proglašena “najzgodnijom voditeljicom vremenske prognoze svih vremena”. Na Instagram profilu je prati više od trinaest miliona ljudi. Bez obzira na to objavljuje li fotografije s plaže, radnog mjesta ili iz teretane, uvijek zaradi popriličan broj komentara i lajkova. Zbog toga s pravom nosi laskavu titulu “kraljice Instagrama”.

Izvor: index.hr

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori