Najava Novog Hit Singla: Pjevačica Iz Bihaća Otkriva Emotivnu Pjesmu ‘Da to si ti'”

Novo u svijetu muzike

Uzbudljiva muzička scena Bosne i Hercegovine ponosno je predstavila još jedan biser, talentiranu pjevačicu koja je svoj put započela na popularnom takmičenju ZMBT. Nakon nezaboravnih nastupa i zapaženog uspona, ova izuzetna umjetnica nije stala, već je hrabro koračala ka svojim muzičkim snovima.

Protekle godine, svoj drugi singl nazvan “Reklamacija” predstavila je publici s snažnim glasom koji je odjekivao širom regiona. Autori ove emotivne pjesme, Faruk Buljubašić za tekst i Senad Galijašević, poznat kao Senna M, za muziku, udružili su svoj talenat kako bi stvorili melodiju koja je osvojila srca mnogih.

Ova talentirana pjevačica nije stala nakon prvog uspjeha. Njena muzička priča nastavlja se i u ovoj godini, a već je zakoračila u studio kako bi snimila svoj sljedeći hit pod nazivom "Da to si ti".

Ova pjesma obećava biti jednako emotivna i upečatljiva kao i prethodna, noseći pečat autora Mirka Šenkovskog (poznatog i kao Geronimo) za tekst i muziku.

Uz podršku dugogodišnjeg saradnika i prijatelja, DJ Etko (Erduan Saraljić), koji je zaslužan za aranžman, i u suradnji sa studiom Edin Imširović, ova bišćanka gradi svoj muzički put s najboljim u branši. Njena posvećenost umjetnosti i autentičnost izraza već su je učinile prepoznatljivom i cijenjenom u muzičkim krugovima.

Najnoviji singl "Da to si ti" obećava još jedno uzbudljivo poglavlje u karijeri ove talentirane umjetnice. U pripremi je, a očekujemo da će osvježiti muzičku scenu svojom snagom, emotivnošću i originalnošću. Čekamo sa nestrpljenjem novi hit koji nam priprema, a prema najavama, očekujemo ga do marta ili najkasnije aprila. Uživajmo u njenom jedinstvenom izrazu i pratimo daljnji uspon ove izuzetne pjevačice.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)