Šefovi otkrili zašto su radnicima morali dati otkaz

Šefovi otkrili zašto su radnicima morali dati otkaz
Foto: Screenshot Yt

Često se može čuti kako je dobrog radnika teško pronaći. 

Ta izreka vjerojatno nije nastala bez razloga, a tome svjedoče i priče poslodavaca na Redditu koji su podijelili sa svijetom neke bizarne razloge zbog kojih su svojim radnicima morali dati otkaz. 

Evo nekih od njihovih priča. 

1. "Jedna od mojih medicinskih sestara ganjala je drugu hodnikom sa skalpelom u ruci i derala se najglasnije što je mogla: 'Razrezat ću te, kurvo!'"

2. "Radnik me nazvao i rekao da je bolestan netom prije početka njegove smjene u restoranu, a zatim se ipak pojavio, ali potpuno pijan, i to u vrijeme najveće gužve u restoranu. Nije baš pametan tip."

3. "Glupan je ukrao novčanicu od sto dolara iz blagajne na kraju svoje prve samostalne smjene."

4. "U pilani mi je radio tip koji je, nakon dva prva sata koja je proveo u firmi, viličarom digao svoj auto, stao ispod njega i gledao što mu to škripi u vožnji."

5. "Imali smo tipa koji je zaspao za svojim radnim stolom s upaljenom cigaretom u ruci, u uredu otvorenog tipa. To je bilo prije šest ili sedam godina pa pušenje već odavno nije bilo dozvoljeno u javnim prostorima, a pogotovo ne u poslovnoj zgradi. Prvi put kad je to napravio nije dobio otkaz, nego tek drugi put!"

6. "Morao sam dati otkaz dostavljaču pizze jer je drugom dostavljaču prijetio nožem za rezanje pizze. Razlog je taj što je drugi dostavljač gej, a ovom prvom se ne sviđa njegov dekadentni životni stil, rekao je."

7. "Maltretirao je doslovno sve ljude na poslu na seksualnoj, rasnoj i religioznoj osnovi. Iz ljudskih resursa su ga branili dok su moji ljudi odlazili uplakani i davali otkaz."

8. "Imali smo djelatnika u dućanu koji bi došao na početku smjene, prijavio se i otišao. Zatim bi došao na kraj smjene odjaviti se."

9. "Vikanje raznih uvreda i psovki kroz razglas kola hitne pomoći na jako prometnom križanju donijelo mi je pritužbe koje su stizale i mjesec dana nakon incidenta."

10. "Direktor mi je naredio da dam otkaz jednom pripravniku koji se upucavao pripravnici na koju se direktor pali." 

Izvor: Index.hr

Pročitaj više: Smiješne strane online nastave: “Teacher farts” on Zoom

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)