Pamela Reif tvrdi: Za zategnutu stražnjicu izdvojite 10 minuta dnevno

pamelareif_img1
Foto: technogym.com

Pamela Reif je njemačka manekenka koja je ujedno i fitness YouTuberka. Njene vježbe imaju milionske preglede, što svjedoči o njihovoj učinkovitosti.

Treninzi s Pamelom brzi su i savršeni za srednji ili napredni trening. Oni počinju s odbrojavanjem, a završavaju s podrškom, što je apsolutno ono što mnogi ljudi traže. Muzika koja se nalazi u video opustit će vas i povećati vašu izdžljivost, dovodeći vas u izvrsno raspoloženje. Pamela Reif dostigla je zavidan broj sljedbenika na svim društvenim mrežama.

Ukoliko ste tokom zime dobili koji kilogram, Pamelin trening bit će idealan za vas. Lijepo vrijeme pokrenut će vas i dati vam inspiraciju za vježbanjem. Uz malo truda i samo deset minuta dnevno, moći ćete biti spremni za bikini i ljeto! Trening koji vam donosimo ne zahtjeva nikakvu opremu, stoga nema više izgovora.

Desetominutni trening idealan je za početnike. Međutim, za vidljive rezultate vježbu morate izvoditi svakodnecno. Čvrstu i oblikovanu stražnjicu dobit ćete uz vježbe i adekvatnu prehranu. Znate već da je prehrana glavni krivac za višak kilograma!

Pogledajte video i isprobajte vježbe. Ljeto spremi se, dolazimo ti!

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori