Mandić: Druže, zbog jednog Srđana si odustao, ovaj te moli da ostaneš

Dragi druže Bogićeviću, zbog jednog Srđana si odustao. Ovaj Srđan te moli da ostaneš, napisao je to na Facebooku Srđan Mandić, načelnik Općine Centar, reagirajući na odluku Bogića Bogićevića da odustane od kandidature za gradonačelnika Sarajeva.

"Nisam ni ja olako prihvatio svoju kandidaturu, ali kad sam saznao da ćeš ti biti ispred mene, više nisam imao dileme. Razni "asimi", "skake" i njima slični, ti ljudi bez časti i morala, bave se onim što jedino znaju - političkim profiterstvom i trgovinom ljudskim sudbinama. Njima moramo reći odlučno NE!", napisao je Mandić na Facebooku.

Screenshot

Kako je dodao, ovo više nije ni politika ni borba za progres i napredak, već borba za opstanak, za pravo na život, borba između dobra i zla...

"Borba za onu Bosnu i Hercegovinu za koju si se borio '91, kad niko drugi nije. Zato je važno da još jednom kažeš NE, ali ne kandidaturi. Kaži NE političkim mafijašima koji noćas likuju. Ovo je posljednja šansa moje generacije da uradi nešto dobro za one koji će doći poslije nas. Ne ostavljaj nas, bez obzira na to što se čini da su nadmoćniji. Nas normalnih ima više. Imamo hrabrost, imamo petlju i možemo i moramo dobiti ovu bitku. Ali nam trebaš baš TI! Smrt fašizmu, sloboda narodu, druže Bogi. No pasaran", napisao je Srđan Mandić.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)