Naučite kako vaše misli postaju vaša stvarnost!

"Najbolji način da predvidite svoju budućnost je da je stvorite, ne iz poznatog već iz nepoznatog. Koje misli želite lansirati i povezati u mozak? Koja ponašanja želite pokazati u jednom danu?" - Dr Joe Dispenza

Dr Joe Dispenza je autor, znanstvenik / istraživač, nastavnik i istaknuti stručnjak u filmu What Bleep Do We Know.

Diplomirao je biohemiju i specijalizirao se za neurologiju, nauku o mozgu, formiranje memorije, starenje i dugovječnost. Dr Joe je otkrio nauku koja stoji iza moći naših misli i kako ih možemo koristiti da doslovno stvorimo vlastiti život. Putem svojih Youtube i online kurseva, dr Jo podučava svijet kako osnažiti i izliječiti naš um meditacijom i pažnjom.

Misli koje se zajedno pale zajedno se spajaju


Neuropsiholog Donald Hebb prvi je put upotrijebio ovu frazu 1949. godine da opiše kako se putevi u mozgu formiraju i ojačavaju ponavljanjem. Što više mozak obavlja određeni zadatak, to neuronska mreža postaje sve jača, što čini proces učinkovitijim svaki sljedeći put.

Dr Joe se nadovezao na ovu nauku i razvio razne metodologije o tome kako koristiti mozak i funkciju žice da aktivira i poveže mozak u pozitivan način razmišljanja, osjećaja i demonstracije.

Misli = Emocije = Naša stvarnost

Prema dr. Joeu, „sve stvaranje započinje mišlju. Kad postanemo svjesni da nemamo nešto što želimo, prirodno doživljavamo emociju nedostatka zbog toga što nemamo ono što želimo.

Tako započinjemo sa stvaranjem kroz svoju maštu. Naša je prirodna, urođena sklonost biti stvaraoci u igri. Što više razmišljamo o tim stvarima i zamišljamo kako bi bilo da ih imamo, to više naš mozak prirodno počinje stvarati slike i slike kako bi mogla izgledati naša budućnost. "

Dakle, ako nastavimo razmišljati o tome da ta budućnost postane stvarnost, počinjemo se umetnuti na scenu naše budućnosti.

Prema istraživanju mentalne probe, kad se uronimo u tu scenu, u našem se mozgu počinju događati promjene.

Stoga svaki put kad to radimo, postavljamo nove neurološke tragove (u sadašnjem trenutku) koji doslovno mijenjaju naš mozak da bi izgledao kao mozak naše budućnosti.

Ako ste novi u pažnji i snazi ​​misli, sve bi vam ovo moglo zvučati pomalo čudno, ali učinite sebi uslugu i odvojite 30 minuta da pogledate jedan od njegovih videozapisa u kojem objašnjava rezultate podržane naukom i dokazima biranja misli i treniranja mozga za stvaranje budućnosti koju želite.

Pogledajte donji videozapis za kratki uvod u ono što je dr. Joe odabrao vaše misli, način života i kako započeti.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori