PlayStation 5 u obliku tableta

Youtuber napravio

PlayStation 5: Tablet Edition najnovija je kreacija DIY Perksa koja konkurira nedavno predstavljenom PlayStation Portalu

Iako je Sony najavljivao svoju novu prijenosnu konzolu, PlayStation Portal, na sva zvona, mnogi su ostali razočarani vidjevši da to nije baš konzola koju su očekivali. Riječ je, podsjetimo, o uređaju kojem je prvenstvena namjena streamanje igara s konzole, što u prijevodu znači da za njeno korištenje morate imati kupljen PlayStation 5 i aktivnu Wi-Fi mrežu.

No, youtuber koji stoji iza kanala DIY Perks, dosjetio se rješenja. Rastavio je PlayStation 5, uzeo najvažnije komponente te napravio prijenosnu konzolu koju naziva – PlayStation 5: Tablet Edition. Sve te komponente spojio je na 4K OLED zaslon i zabilježio cijeli proces slaganja u videu kojeg prilažemo u nastavku.

Iako se, barem ovako preko ekrana, cijeli proces slaganja čini poprilično jednostavnim, treba imati na umu da ova kreacija nije mogla biti napravljena da Sony nije izbacio zvani PlayStation 5 Slim. Nova verzija konzole ima manju matičnu ploču od prvotne inačice, što znači da može stati u malo kućište, poput ovog kojeg koristi tablet DIY Perksa.

Od dodatnih modifikacija, youtuber je morao izvaditi glavni hladnjak neobičnog oblika i zamijeniti ga onim koji ima manje dimenzije, ali podjednaki kapacitet hlađenja.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori