Milica Mrkela: Bila je perspektivna košarkašica Partizana

Ovih dana Batajnicu je obavio oblak tuge. Primili su vijest da je perspektivna košarkašica Milica Mrkela izvršila samoubistvo. Imala je svega petnaest godina i bila je uključena u prvi tim kluba Partizan.

Razlozi njenog samoubistva još uvijek nisu poznati, a ekipa iz beogradskog kluba bila je šokirana. Mrkela je bila izuzetno dobra igračica, a predsjednica kluba, Bojana Janković za srpske medije izjavila je da ni po čemu nije bila problematična. Jednostavno nema objašnjenja zašto se tragedija desila.

Milica Mrkela je u Partizan došla sa 14 godina, bila je član kadetske reprezentacije Srbije, a već sa 15 je svojim talentom priključena seniorskom timu Partizana. Bila je budućnost naše košarke i jedan od najvećih talenata. Zatečeni smo svi i svi smo u šoku -rekla je Janković, istakavši i da je Mrkela bila primjerna učenica.

Bila je i odličan đak, ne sjećam se nijedne problematične situacije s njom. Niko nema objašnjenja zašto se ovo dogodilo. Dobili smo nažalost jedan šamar realnosti - zaključila je.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)