LeBron James objavio najavu za „Space Jam: A new Legacy“

LeBron James je objavio fotografije nastavka filma „Space Jam“. Na filmu je radio hvaljeni režiser Ryan Coogler, a prva verzija objavljena je 1996. godine.

James je u sklopu ekskluzivnog intervjua za Entertainment Weekly govorio o zapletu predstojeće animirane komedije i onome što se nada postići filmom.

"Space Jam: New Legacy" snimljen u protekle dvije NBA sezone. Radnja uključuje Jamesa i njegovog sina na ekranu koji pokušavaju pobjeći od virtualne stvarnosti pobjedom u košarkaškoj utakmici. Dio ekipe u filmu čine Bugs Bunny, Lola Bunny, Daffy Duck, i Tweety.

Slično kao i u originalu, u "Space Jam: New Legacy" predstavit će se košarkaške zvijezde, među kojima su Klay Thompson , Anthony Davis , Damian Lillard , Chris Paul , Draymond Green , Kyle Kuzma , Diana Taurasi, Nneka Ogwumike i Chiney Ogwumike.

U intervjuu je James rekao da je smatrao da se prva verzija teško može ndmašiti. Mislio je da nije spreman da učini bilo šta takve veličine. Ali od tada je Jamesov položaj na terenu i van njega znatno porastao. Pojavio se u "Saturday Night Live", kao i u epizodi "Entourage".

LeBron James je 2013. godine pokrenuo vlastitu producentsku kuću SpringHill Entertainment sa dugogodišnjim prijateljem iz djetinjstva i počeo voditi HBO-ov talk show "The Shop". Zatim se konačno pojavio na velikom platnu u komediji "Trainwreck" 2015. godine s Amy Schumer, gdje glumi samog sebe u nekoliko kratkih scena.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)