Zavirite u luksuzni stan Belle Hadid – Moderni Penthouse

Penthouse je prodat za 6,5 miliona!

Bella Hadid seli se iz svog modernog penthousea u New Yorku. Dvadesetčetverogodišnja manekenka je prije samo mjesec dana stavila svoj dom na prodaju i već je prodat. Donosimo vam fotografije, a vi zavirite u luksuzni stan!

Hadid je za svoj dupleks dobila 6,5 miliona dolara. U nedavnoj ludnici vezanoj za kupovinu kuća, ne čudi što je njen stan tako brzo prodat, piše Architectural Digest.

Manekenka je kupila dvosoban stan s dvije kupaonice u novembru 2019. godine. To se desilo nakon što je njena sestra Gigi kupila kuću u kvartu NoHo na Manhattanu. Neke od pogodnosti ovog doma uključuju vinsku sobu s temperaturnim nadzorom staklenih zidova, smještenu ispod industrijskog čeličnog stubišta, zapanjujuću modernu rasvjetu, ugrađene ormare koji su dovezeni čak iz Italije i brojne druge stvari.

Budući da u New York nijedan penthouse nije potpun bez pogleda, ovaj luksuzni stan posjeduje krovnu terasu površine 779 kvadratnih metara, koja se nalazi na vrhu bivše šestospratnice Belle Hadid.

Osnivač Joe & Juicea Kaspar Basse bio je prethodni vlasnik stana. Do sada nije otkriveno ko se useljava i gdje će Hadid preseliti.

Izvor: klix.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori