Victoria Beckham i njena snaha nisu u najboljim odnosima

Poznati

Victoria Beckham i njena snaha nisu u najboljim odnosima
Foto: Instagram

Nakon bajkovitog vjenčanja Brooklyna Beckhama i njegove izabranice Nicole Peltz koje se održalo u aprilu, sada su na red došli i oni manje lijepi detalji koji se odvijaju u krugu slavne porodice.

Iako je izgledalo da u porodici Beckham vlada harmonija, izvor blizak njima za strane medije otkrio je kako je odnos između Victorije i njezine nove snahe prilično zategnut, te da je tako bilo i prije same ceremonije.

"Ne podnose se i ne razgovaraju. Priprema vjenčanja bila je užasna", rekao je izvor za Page Six.

Izvor je dodao kako Peltz, inače glumica i kćerka njujorškog milijardera Nelsona Peltza, "nije željela da se njezina buduća svekrva upliće u planiranje vjenčanja" te ju je držala "podalje od svega".

"Komunikacija je bila minimalna", dodao je izvor.

Od tada, situacija se nije naročito promijenila, a izvor tvrdi i kako porodica posljednjih mjeseci "nije pretjerano razgovarala" sa svojim nasljednikom.

Predstavnici Victorije i Nicole još uvijek se nisu oglašavali po ovom pitanju.

Brooklyn i Nicola uživaju u svojoj bračnoj zajednici, a ovaj 23-godišnjak na više načina pokazao je koliko mu znači njegova četiri godine starija supruga.

Par se vjenčao na Nicolinom imanju vrijednom 103 miliona dolara priredivši raskošno slavlje kojem su prisustvovale mnoge poznate ličnosti. Prije posebnog dana, mladi Beckham potpisao je i predbračni ugovor zbog svoje izabranice, a kasnije je dodao i njezino prezime svom imenu.

Pročitajte više: Vrijeme je za nostalgiju: Trendovi koji su obilježili devedesete

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori