Trump pokrenuo svoju službenu web stranicu

Bivši predsjednik Trump i bivša prva dama Melania Trump pokrenuli su web stranicu namijenjenu njihovim pristalicama.

Getty Images

Kratka izjava iz ureda bivšeg predsjednika u ponedjeljak navečer najavila je pokretanje "službene web stranice 45. predsjednika Sjedinjenih Država" i izjavila da je bivši prvi par "kontinuirano ojačan trajnim duhom američkog naroda" i raduje se "ostajanju u kontaktu".

Sama web stranica 45office.com od početka je relativno mala i to je stranica koja sažima Trumpove trenutke u Bijeloj kući, kao i drugu stranicu na kojoj pristalice mogu bivšem predsjedniku poslati komentare, zatražiti personalizirani pozdrav ili čak knjigu, pa i pozvati ovaj par na privatne događaje.

"Kroz ovaj "office", predsjednik Trump ostat će heroj muškaraca i žena naše velike zemlje - i njihovog prava na život u sigurnosti, dostojanstvu, prosperitetu i miru", navodi se u poruci na početnoj stranici web stranice.

Pokušaji bivšeg predsjednika da ostane u žiži javnosti posljedica su njegovog proterivanja na Twitteru i Facebook-u u danima neposredno nakon opsade Kapitola 6. januara.

Kompanije su navele potrebu za sprečavanjem podsticanja daljeg nasilja.

Trump je ranije ove godine uspostavio svoj službeni ured nakon predsjedništva na Floridi, ali uglavnom je šutio o budućim planovima usred uskovitlanih spekulacija da bi se mogao ponovo kandidirati za funkciju 2024. godine.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori