Šta nositi ovog proljeća: 30 modernih i privlačnih kombinacija

Proljeće može biti veoma nepredvidivo godišnje doba, ali većina će se složiti da je potpuno dražesno i jako lijepo. Priroda se budi, dani su sve duži, a okruženi smo spektakularnim bojama svuda oko nas.

Ukoliko vam je cilj da i tokom ovog proljeća izgledate veoma moderno i privlačno te da zasijate, gdje god da se pojavite, inspiraciju potražite na fotografijama ispod.

Nježna boja

Osim što je nježna, ona je i veoma privlačna – da, blijeda boja lavande ili boja jorgovana sigurno će vas dovesti u centar pažnje, gdje god se pojavite.

Omiljene pantalone

Pantalone širokih nogavica ili palazzo pantalone jedan su od zaštitnih znakova proljetne sezone. Da dobijete veoma trendi stajling, birajte modele koji su ukrašeni tufnama.

Pantalone sa visokim strukom

Ne postoji prilika u kojoj ne možete da ih nosite, a jedan su od osnovnih komada garderobe koji se uvijek preporučuje niskim damama i damama sa oblinama.

Urbana klasika

Klasične farmerice, majica zavezana u čvor u donjem dijelu i klasične mokasine doprinijeće klasičnom urbanom stilu, a koji je pogodan za sve neobavezne prilike.

Iscjepane farmerice

Farmerice su jedan od najpopularnijih komada garderobe svih vremena, a nose ih žene svih generacija. Model koji se izdvaja u odnosu na druge su iscijepane farmerice, a koje su odličan izbor u svim neobaveznim prilikama.

Haljina A kroja

Dame sa oblinama, a posebno vi koje ih imate na donjem dijelu tijela, ovaj model haljine je stvoren za vas! Mogu ga nositi i dame koje nisu obdarene oblina, jer u oba slučaja ovaj model haljine stvara fantastičan balans između gornjeg i donjeg dijela tijela. Ovog proljeća izgledat ćete besprijekorno u ovoj kombinaciji.

Ruža crvena

Kao što već napomenusmo, cvjetni dezen uvijek je popularan, a ruže su sigurno jedan od dezena koji se uvijek izdvaja. Haljina sa ružama je preslatka, a tako jednostavna i privlačna.

Izvor: minimagazin.info

Pročitaj više: Kakva je budućnost mode nakon pandemije?

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori