Srbiju će na Eurosongu predstavljati tri atraktivne djevojke

profimedia
Foto:Prfimedia

Srbija je jedna od zemalja koja će na ovogodišnji Eurosong poslati izvođače koji su trebali predstavljati njihovu zemlju 2020.godine. Pjesme su izabrane internom odlukom. Ove godine Eurosong će se održati u Rotterdamu. Tri djevojke iz grupe Hurricane predstavljat će Srbiju na Eurosongu u maju. Pjesma s kojom će nastupiti bit će objavljena početkom marta.

Već sada se zna da će se pjesma zvati 'Loco Loco', a u toku su završne pripreme.

Pjesmu su napisali Darko Dimitrov i Nemanja Antonić, poznati hitmejkeri iz Srbije.

- Želimo prvo mjesto. Koncept koji predstavljamo ove godine Europi je eurovizijska pjesma, ali ne samo to, pjesma je klupska i moderna, spremna za radio stanice širom Europe. Naglasak je na pjevanju i plesu, a pjesma ispunjava kriterije i publike i žirija, izjavio je producent pjesme Darko Dimitrov.

- Želimo ovom pjesmom ostaviti još bolji dojam i da bude još veći hit, izjavio je Nemanja Antonić, autor prošlogodišnje pjesme Hasta La Vista, koja je, prema navodima srbijanskih medija, bila veliki hit među eurovizijskim fanovima.

Foto:instagram

Kako navode mediji, Darko Dimitrov je kompozitor, aranžer i producent koji je već 10 puta učestvovao na Euroviziji. Sarađivao je s predstavnicima Sjeverne Makedonija, Albanije i Srbije.

Popularne članice grupe Hurricane, Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, ovih dana baterije pune na karipskim plažama. Otputovale su na Karibe kako bi ondje ekranizirale spotove koji su, prema njihovim riječima, svjetskog zvuka. Ujedno se i odmaraju i pripremaju za učešće na Eurosongu.

Upravo s Kariba su na Instagramu objavile da će Srbiju u Rotterdamu predstavljati s pjesmom 'Loco, Loco'.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori