SHARON STONE: Povećali su mi grudi bez pitanja! Probudila sam se iz anestezije i ostala u šoku.

Povećali su mi grudi bez pitanja!
Foto: Screenshot YT Probudila sam se iz anestezije i ostala u šoku

Bilo je to 2001. godine, a razlog zahvata bio je uklanjanje dobroćudnih tumora na dojkama.

Holivudska zvijezda probudila se nakon rekonstruktivne kirurgije i otkrila da "imala veće grudi ".

Sharon Stone tvrdi da joj je kirurg povećao grudi bez njenog pristanka, kad je bila podvrgnuta rekonstruktivnoj operaciji prije 20 godina.

Bilo je to 2001. godine, a Stone se prisjetila da je odmah nakon buđenja iz anestezije shvatila da su joj povećali grudi. Razlog zahvata bio je uklanjanje dobroćudnih tumora na dojkama, a kirurg joj je objasnio kako je mislio da će bolje izgledati s većim, 'boljim' grudima.

- Kada su me previli, shvatila sam da imam veće grudi za jednu košaricu, a liječnik je rekao da će bolje izgledati uz veličinu mojih kukova, napisala je u novoj knjizi, čije izvatke prenosi časopis Times.

Ovaj incident je samo jedna od brojnih neugodnih epizoda koje je detaljno opisala Sharon Stone (63) u svojoj knjizi 'Lijepo je živjeti dvaput' (The Beauty od Living Twice'.

"Promijenio mi je tijelo bez mog znanja i pristanka." 

Sharonina nova autobiografija sadrži niz otkrića, uključujući izvještaje o seksualnom zlostavljanju u djetinjstvu.

Ispričala je kako je nju i njenu sestru Kelly u djetinjstvu seksualno zlostavljao njihov djed Clarence Lawson. On je umro kada je Stone imala 14 godina.

- Bizarno zadovoljstvo što je napokon mrtav pogodilo me poput tone leda. Pogledala sam Kelly i ona je shvatila. Imala je 11 godina. Bilo je gotovo.

Pročitajte više: Sharon Stone: Djed me seksualno zlostavljao

Također je detaljno opisala što se događalo prilikom snimanja eksplicitne scene u filmu 'Sirove strasti' koji ju je proslavio. Napisala je da su je prijevarom nagovorili da skine donje rublje za čuvenu scenu policijskog ispitivanja. Rekli su joj da 'odbija svjetlost' i uvjeravali ju da joj se neće vidjeti vagina.

Foto: Screenshot YT- OWN

Kada su je pozvali da pogleda finalnu verziju filma, dočekalo ju je iznenađenje. Očekivala je da će ga pogledati u društvu redatelja, pa se šokirala kada je u prostoriji zatekla mnoštvo agenata i odvjetnika, od kojih većina nije imala nikakve veze s projektom.

- Da, bilo je puno mišljenja o toj temi, ali s obzirom na to da sam ja osoba s vaginom i dopustite mi da kažem: Druga mišljenja su sr***. To sam bila ja i moja vagina, odrješito je začepila usta mnogima.

Pročitaj više: Sharon Stone: Producenti je nagovarali na seksualne odnose s muškim kolegama

Njezini memoari sadrže brojne priče o lošem ponašanju muškaraca u Hollywoodu. No, kada je u pitanju često prozivani Woody Allen, glumica nije imala nijednu lošu riječ o osramoćenom redatelju. S njim je surađivala na tri projekta i kaže da je bio izuzetno profesionalan. Bilo joj je prekrasno s njim raditi.

Sharon Stone se nada da će priče koje je iznijela u svojoj novoj knjizi pomoći svim glumicama koji su doživjele zlostavljanje i uznemiravanje na filmskom setu ili drugdje.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori