Neno Murić objavio novu pjesmu: “Biću tvoja sjena”

Još jedna nova pjesma mladog pjevača

Nova pjesma Neno Murić
Neno Murić objavio novu pjesmu "Biću tvoja sjena"

Nakon prošlogodišnje ljetne himne „Bambina“, predstavljen je novi singl „Biću tvoja sjena“. U jedinstvenoj interpretacije Nene Murića, ovaj singl nedvojbeno će se pretvoriti u još jedan ljubavni hit.

Tekst za pjesmu „Biću tvoja sjena“ Neno je pisao kada je bio inspirisan svojim trenutnim stanjem zaljubljenosti.

Ljubav je vječna inspiracija i iz nje crpim ideje za svoju muziku. Najljepše tekstove napisao sam kada sam bio ostavljen i onda kada sam bio potpuno opijen ljubavlju. Nema sredine – za hayatproduction.ba rekao je Neno Murić.

Jesu li pjesnici izmislili ljubav kako bi pisali pjesme? Mnoga djela nastala su inspirisana ljubavlju, te one prenose iskustva i spoznaje koje se drugačije ne bi mogle ni prenijeti.

Mislim da se čovjek treba stalno i iznova zaljubljivati. Vjerujem da je to moguće i u dugim vezama, isto kao u onim koje su tek na početku. „Biću tvoja sjena“ oslikala je spoj duše i tijela, te nemogućnost da ljubav uspije ako jedno od dvoje izostane – rekao je Neno.

Ljubavni stihovi koje je umjetnik napisao inspirišu i nas kao slušaoce da odgonetnemo smisao tog umjetničkog stvaranja.

Nenina iznimna interpretacija udahnula je potpuno novi život ovoj velikoj uspješnici na kojoj je radio zajedno s dugogodišnjim prijateljem Edvinom Hadžićem. Edvin je zajedno s Nenom radio na muzici, i potpisuje aranžman za novi singl.

Spot koji prati ovu priču rađen je pod rediteljskom palicom Tarika Biče. Kroz pokret plesača, ova ljubavna priča upakovana je i vizuelno.

Singl „Biću tvoja sjena“ poslušajte premijerno na muzičkom YouTube kanalu Hayat Produkcije.

IZVOR: Hayat Production

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori