Sharon Stone: Producenti je nagovarali na seksualne odnose s muškim kolegama

Sharon Stene objavila knjigu
Najpoznatija hollywoodska glumica Sharon Stone, Foto:Screenshot

Glumica Sharon Stone u svojoj novoj knjizi “The Beauty of Living Twice” otkriva kako su je producenti filmova koje je snimala nagovarali da ima seksualne odnose sa svojim glumačkim partnerima. Smatrali su da bi se na taj način više povezali i stvorili bolju hemiju pred kamerama, piše Variety. Iza Stone je višedecenijska holivudska karijera. O njoj će njeni obožavatelji moći čitati u njenoj novoj knjizi u kojoj otkriva i kako je prevarena na snimanju filma “Basic Instinct”.

Naime, glumica kaže kako nije znala da će njeno međunožje biti u potpunosti prikazano u filmu. Scenu prvi put vidjela tek nakon što je montaža u potpunosti završena.

"Tu scenu sam pregledala dugo nakon što su mi na snimanju rekli da skinem donji veš. Rekli su da se zbog svjetlosti ništa neće vidjeti na filmu. Odmah sam napustila prostoriju i pozvala advokata", napisala je glumica u knjizi koja će krajem ovog mjeseca biti dostupna javnosti.

U nastavku je opisala i kako je nakon snimanja filma "Basic Instinct" uspjela prepraviti svoj ugovor. Prilagodila ga tako da ima pravo učestvovati u odabiru glumaca s kojima će se pojaviti u filmovima. Navela je kako uprkos tome reditelje nije bilo briga za to, te kako su birali čak i one ljude s kojima ona nije željela raditi.

Zatim je opisala kako ju je jedan od producenata s kojim je radila, a čije ime nije željela otkriti, pokušao nagovoriti da ima seksualne odnose sa glumačkim partnerom kako bi kreirali bolju hemiju pred kamerama.

"Rekli su mi da je on u svoje vrijeme pred kamerama vodio ljubav sa Avom Gardner i kako je to bilo senzacionalno. Sama pomisao na to mi je bila jako teška. Onda shvatila da se i ona morala prilagođavati i glumiti da je interesantan".

Navela je kako je odbila zahtjeve producenata i reditelja. Također kako to nije bio posljednji put kada joj je predložena takva ideja.

“Producenti bi mi prišli s pitanjem da li ću spavati s mojim glumačkim partnerom? Govorili su kako će film biti mnogo bolji ako to budem uradila”.

U knjizi piše i o drugim detaljima iz njene dugogodišnje karijere. O scenama koje je morala snimati, zlostavljačima, razlikama između plata koje su dobijali glumci i glumice…

Pročitaj više: Sharon Stone: 20 mudrosti slavne glumice

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori