Tajlandski premijer novinare pošpricao tekućinom za dezinfekciju: ‘Imate li još pitanja?‘

Prayuth Chan-ocha, bivši predvodnik vojnog državnog udara, poznat je po svojim opuštenim i povremeno komičnim konferencijama za medije. Premijer Tajlanda Prayuth Chan-ocha u utorak je prekinuo vlastitu konferenciju za medije, te potom nekoliko okupljenih novinara pošpricao tekućinom za dezinfekciju kako ne bi morao odgovoriti na neka njihova pitanja, piše Reuters.

Prayutha je, čini se, naljutilo pitanje o potencijalnim kandidatima za tri nepopunjena ministarska mjesta.

Naime, tri ministra iz njegove vlade prošle sedmice su uhapšena zbog učestvovanju u protestima koji su se desili prije sedam godina. Tereti ih se za poticanje pobune.

"Imate li još pitanja", pitao je Prayuth dok je stajao za podijem.

"Ne znam, nisam to vidio. Nije li to nešto što bi premijer trebao prvi doznati?"

Foto: Screenshot YT

Prayuth je poslije toga napustio podij, uzeo bočicu tekućine za dezinfekciju, približio se novinarima koji su sjedili u prvom redu i većinu pošpricao tekućinom. Premijer je prije špricanja novinara lice prekrio zaštitnom maskom.

Prayuth, bivši predvodnik vojnog državnog udara, poznat je po svojim opuštenim i povremeno komičnim konferencijama za medije. No, često se zna iskaljivati na novinarima.

Premijer je kasnije snimljen kako priča s tim istim novinarima koje je prethodno pošpricao. Prayuth je i tijekom tog razgovora bio vidno živčan, a snimljen je kako mrmlja sebi u bradu i ponovo šprica novinare.

Premijer se zatim ponovno udaljio od novinara.

Pogledajte VIDEO

Izvor: jutarnji.hr

Pročitaj više: Iranski premijer Rouhani poziva Europu da izbjegava “prijetnje ili pritiske”

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)