Jane Seymour (70 godina): “Što se tiče godina, one su samo broj”

Zanosna 70-godišnja glumica, Jane Seymour, 2018. pozirala je za časopis Playboy i tako postala najstarija žena koja je ikad krasila njegovu naslovnicu!

Svjetsku slavu 1973. godine osigurala joj je uloga Bondove djevojke u kultnom filmu "Živi i pusti umrijeti" ("James Bond: Live and Let Die"). Mnogi je pamte i kao ženu vrač Dr. Quinn iz istoimene TV serije koja se emitirala od 1993. do 1998.

Foto: Instagram

Njezino ime je Jane Seymour, prošli mjesec proslavila je 70. rođendan, a mnogi je i danas smatraju jednom od najljepših svjetskih glumica. 

A da joj na besprijekornoj liniji s punim pravom zavide žene svih dobnih skupina, dokazuju najnovije fotografije snimljene na Havajima. Lijepa i fit Jane ondje se odmara s porodicom. Paparazzi su je uhvatili dok je uživala na plaži. U jednodijelnom plavom kupaćem kostimu ponosno je pokazala savršenu figuru. Obožavatelji su je na Instagramu doslovce zatrpali komplimentima.

- Jednostavno prekrasna! Zračiš nevjerojatnom ljepotom, uspjela si zasjeniti i bajkoviti pejzaž Havaja! - napisali su joj.

Podsjetimo, Seymour je 2018. godine pozirala za časopis Playboy i tako postala najstarija žena koja je ikad krasila njegovu naslovnicu. Tad je u intervjuu otkrila kako je nakratko prestala glumiti nakon što ju je početkom 1970-ih seksualno uznemiravao neimenovani filmski producent.

Foto: Instagram

Inače, glumica se udavala i razvodila četiri puta te ima četvero djece, a o tituli holivudskog seks-simbola, koja je prati već desetljećima, nedavno je rekla:

Foto: Instagram

"Ne razumijem što točno znači kad ti kažu da si seks-simbol, draže mi je smatrati se punokrvnom ženom, to definitivno jesam! A što se tiče godina - one su samo broj - osjećam se nevjerojatno zdravo i dobro, to je jedino bitno".

Pročitaj više: Sharon Stone: 20 mudrosti slavne glumice

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori