“PointStore” sa svojim klijentima obradovao porodice kojima je pomoć potrebna

Online shop

Online shop od samog početka svoga postojanja, uz pomoć dobrih ljudi, pomaže socijalno ugrožene kategorije.

Pointstore za svaku obavljenu kupovinu u online shopu izdvaja sredstva za humanitarne svrhe i time pomaže realizaciju različitih humanitarnih aktivnosti. Sve donacije su dokumentovane nakon uručenja. Narudžbe dostavljaju na sve adrese širom BiH u roku od 48 sati.

Za kratko vrijeme svog postojanja uspjeli su realizovati mnoge humanitarne aktivnosti.

"Naši Bosanci i Hercegovci, ali i ljudi iz regije, zaista nesebično pomažu ljude u potrebi. Mnoga udruženja, organizacije i pojedinci širom svijeta organizuju prikupljanje sredstava za različite vidove pomoći i pomažu stanovništvu u BiH. Bosanci i Hercegovci su svugdje prepoznatljivi po svojoj dobroti i darežljivošću. Mi smo ponosni što zajedno sa svima doprinosmo u ovim akcijama. Također, Pointstore dobija narudžbe i za druge prilike. Neko želi obradovati svoje najdraže nekim poklonom, a nije tu u blizini da mu pokuca na vrata. Mnogo ih je koji se odlučuju da kontaktiraju nas te uz odabir poklon paketa u PointStoru obraduju one koje vole u BiH. Dobili smo mnoštvo poruka i poziva zahvale sa suzama radosnicama." rekao je za portal Akter.ba, vlasnik online trgovine.

Od velikog broja donacija izdvojit ćemo vrijednu donaciju poklon paketa hrane koja je uručena porodicama u Mostaru i Sarajevu.

Zahvaljujemo se od ❤️Helping Hearts of BiH iz Chicaga koji su istinski obradovali porodice u potrebi i uljepšali im Ramazanske dane.

Djecu bez roditeljskog staranja u Domu "Nada Vranješević" u Banja Luci i "Duga" u Kulen Vakufu, obradovala je Marija iz Revere USA vrijednom donacijom poklon paketa. Osmijeh na licu mališana najbolji je dokaz koliko im znači svaki vid pomoći i pažnje. Zahvaljujemo se Mariji na ovoj vrijednoj donaciji.

U mjesecu darovanja, domu za djecu bez roditeljskog staranja "Egipatsko selo" u Mostaru uručena je još jedna vrijedna donacija Zahvaljujemo se u ime dječijeg doma našoj Bosanki Edini iz Massachusettsa iz USA, što je ovim humanim gestom obradovala mališane. Bosanka iz USA Suada, također je uručila vrijednu donaciju poklon paketića za mališane ovog doma.

"Vaše malo nekome znači mnogo" Ukoliko i vi želite da obradujete mališane domova za djecu bez roditeljskog staranja, darujete poklon pakete javnim kuhinjama, humanitarnim organizacijama, udruženjima i pojedincima širom Bosne i Hercegovine.

To možete učiniti putem online shopa http://pointstore.ba/

Posjetite Facebook stranicu PointStore i Point Point

Pročitajte više: “Svijet neobičnog šopinga” pomaže socijalno ugroženim kategorijama u Bosni i Hercegovini

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori