Pogledajte kako izgleda Supersonic Business Jet Spike S-512

Aviokompanije upravo su dobile svog glavnog konkurenta. Supersonic Spike S-512 Business Jet zapanjujuće je elegantan i inovativan avion koji prevozi putnike na odredišta za polovinu kraćeg vremena u odnosu na druge prevoznike. u polovini vremena. Brži je za 450 km / h od bilo kojeg drugog običnog aviona, što putnicima Spike S-512 omogućava da rade više i uživaju više u životu.

Idealan primjer njegove brzine je udaljenost Londona i New Yorka. London je samo tri sata leta od New Yorka - što vam omogućava jednodnevni poslovni izlet. Kabina Spike S-512 uključuje vlasničku Multiplex digitalnu  tehnologiju koja nudi nevjerovatne panoramske prikaze vanjskog svijeta. Možete gledati vaš omiljeni film ili prezentaciju s vašeg laptopa, a sve to na ekranima visoke rezolucije. Avion je dostupan za 18 putnika i potpuno je prilagodljiv unutrašnjom konfiguracijom. Omogućava vam da radite ili se opuštate u isto vrijeme. On je prozračan, s dosta prostora za svakog putnika.

Spike S-512 Multiplex Digitalna kabina
Izvor: spikeaerospace.com

Supersonic Business Jet Spike S-512 je očito budućnost avijacije, čineći svijet manjim i pristupačnijim. Za konkurentna globalna preduzeća, brzina i umanjen period leta, imat će značajnu prednost. Supersonični let omogućava poslovnim liderima da efikasnije upravljaju globalnim operacijama i razmotre više mogućnosti za investiranje u inostranstvu. Sa Spike S-512 uvijek ćete stići prvi  jer je najbrži i najnapredniji avion koji do sada imamo.

Za putovanje u slobodno vrijeme, brzi let je neizostavan ključ za istraživanje svjetskih čuda u kratkom vremenskom periodu. Moći ćete da prisustvujete vrhunskim događajima širom svijeta.. Bilo koji privatni avion olakšat će vam putovanja od destinacije A do destinacije B. Međutim, sa Spike S-512 stići ćete na destinaciju s više uživanja, a kući se vratiti na vrijeme.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)