OVO JE RAZLOG ZAŠTO JE TANJA OPROSTILA DRAŠKU! Drugarica tvrdi: Nije se ni razvela, a želi da se UDA za političara BOGAT I USPJEŠAN

Palo pomirenje

Tanja Savić oprostila je Drašku Stanivukoviću ljetnju navodnu avanturu sa Kijom Kockar, te su njih dvoje obnovili svoju romansu. Kurir je došao u posed fotografije na kojoj su Tanja i Draško zajedno jedno pored drugog.

Ono što je do sada poznato jeste da njihova veza datira od janura ove godine. Da su sa društvom bili na Jahorini, a postoje i njihove fotografije sa Tanjinog nastupa na kojima su zagrljeni. Kada je u javnost dospjela informacija o ovoj aferi, pjevačica i političar su već okončali vezu i to navodno zbog njegovog nevjerstva.

Ipak, kako saznajemo oni su uspjeli da nađu zajednički jezik i da obnove svoju romansu. A kako kaže naš izvor Tanjina porodica navija svim srcem za ovu ljubav.

- Tanjina porodica obožava Draška. Oni misle da je on idealan partner za nju. Mlad je, bogat i uspješan, pa smatraju kako će uz njega lako prevazići rastanak od bivšeg partnera Dušana Jovančevića. Dodaju da je pjevačica zaljubljena do ušiju.

- Tanja je odlijepila za Stanivukovićem. Želi da se uda za njega. On je izvodi na večere po restoranima, tretira je kao damu. Tanja je ubjeđena da je Draško ljubav njenog života i zato je riješila da mu oprosti afere sa drugim devojkama.

Inače, u prilog priči da su se Tanja i Draško pomirili govori i činjenica da se Tanja i gradonačelnik Banjaluke prate na Instagramu. Jedno drugom lajkuju objave.

Stanivuković je pre dva dana objavio fotografiju i poruku da će donirrati sadnice za park u Banjaluci. Što je Savićeva među prvima lajkovala. Nešto aktivniji je Draško koji označava da mu se dopada gotovo svaka Tanjina objava na društvenoj mreži, a posebno je oduševljen fotografijama sa snimanja njenog novog spota.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori