Serija “Mućke”: Iznenadit će vas kome je trebala pripasti uloga Cassandre

Ove godine obilježava se 40. godišnjica emitiranja megapopularne serije "Mućke". Povodom toga stiglo je hrvatsko izdanje knjige Mućke - sve o omiljenoj humorističnoj seriji autora Grahama McCanna.

U knjizi su otkriveni neki zanimljivi detalji o jednoj od najpopularnijih serija ikad. Tako je autor otkrio da je ulogu Cassandre Trotter umalo dobila Elizabeth Hurley.

Foto: Instagram

"Uloga Cassandre lako je mogla pripasti tada 23-godišnjoj Elizabeth Hurley. Ona se sva ushićena pojavila na audiciji. Međutim, Tonyju Dowu izgledala je isuviše kao model da bi odgovarala nekome kao što je Rodney", navodi se u knjizi.

"Bilo je neobično jer tada je izgledala još bolje nego danas, ali jednostavno nisam mogao povjerovati da bi mogla biti njegova djevojka: teško da bi taj mulac hodao s ovom zapanjujuće lijepom ženom", rekao je redatelj nešto kasnije.

Na kraju su odabrali drugu glumicu, Gwyneth Strong, za koju su zaključili da bi bolje funkcionirala s Lyndhurstom.

Foto: INstagram

Mućke su se počele prikazivati 1981. godine, a o popularnosti serije najbolje govori informacija da je u jednom trenutku zbog velikog broja gledatelja došlo do pada napona u električnoj mreži Velike Britanije.

Pročitaj više: Životna priča: slavna glumica Nastasja Kinski

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)