Maja Šuput postala mama: Hrvatska pjevačica dobila sina

Maja Šuput postala majka
Maja Šuput, trudnoća

Hrvatska pjevačica Maja Šuput (41) i njen suprug Nenad Tatarinov, danas, 17. marta, dobili su svoje prvo dijete.

Maja Šuput se porodila u porodilištu u Zagrebu i carskim rezom na svijet je donijela zdravog dječaka, prenosi Story. hr.

Još uvek nije poznato koje ime će roditelji dati svom nasljedniku, a Maja je nedavno bila misteriozna kada je ime bebe u pitanju.-

  Svi me pitate za ime. Zapisano je i zaključano u mom rokovniku. I neću vam reći - ranije je kratko poručila Maja.

Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve, tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže 'Nenad'. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime, da ga uvalim u probleme, pa da mi cijeli život govori: 'Jesi li morala?' - rekla je Maja u InMagazinu.

Foto: Instagram

Inače, pjevačica je nedavno pokazala bajkovitu sobu koju su ona i njen suprug pripremili za sina. Soba je uveliko spremna za izlazak Maje i njenog nasljednika iz porodilišta. Podsjetimo, Maji i Nenadu ovo je prvo dijete. Ona je suprugu lijepe vijesti saopštila tako što je podigla majicu, a na svom stomaku napisala crvenim karminom "beba". Nenad je u prvi mah bio zbunjen, a onda su od sreće zajedno plakali.

Pročitaj više: Odjeća za bebe: Osnovni savjeti za pranje

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori