Kćerka Dženifer Lopez Ima samo 13 godina, a dobiva brutalne komentare na račun izgleda

Kćerka Dženifer Lopez Ima samo 13 godina, a dobiva brutalne komentare na račun izgleda
FOTO: Profimedia

To što kćerka latino dive ima samo 13 godina nije sprečilo Amerikance da budu okrutni prema djevojčici

Džej Lo (Lopez) je vjerovatno najfotografisanija osoba na planeti. Ona ne može ni da otvori prozor, a da se ispred njega ne okupi paparaca. Zato ni ne čudi što od javnosti nije uspjela da sakrije svoju djecu, blizance Maksa i Eme, koje je dobila u braku s Markom Entonijem.


Upravo je njena kćerka prije nekoliko dana privukla nešto više pažnje javnosti nego inače. To jeste kada je viđena u društvu Dženifer Lopez i njenog starog-novog dečka Bena Afleka ofarbana u zeleno. Njene najnovije fotografije brzo su se proširile društvenim mrežama. U to su podstakle ljude koji ne mare previše za osjećanja poznatih da prokomentarišu kako Eme Munjiz izgleda.

Djevojčica se, inače, oblači vrlo ležerno i obično nosi vrećaste pantalone i predimenzionirane košulje. Iako je samo dijete, ovih dana morala je da se suoči sa šokantnim komentarima. “Liči na tatu, jadna devojčica”, jedan je od komentara. “Ono kad ti je mama Džej Lo, a ti izgledaš ovako”, napisao je drugi, dok je treći istakao da je i Dženiferin bivši suprug izgledao ljepše nego njihova ćerka.


Neki su otišli i korak dalje, pa tvrde da Eme verovatno nosi predimenzioniranu odeću zato što je izglred njene majke hiperseksualizovan, pa pokušava da bar ona bude neupadljiva. Čini se da, međutim, svi zaboravljaju jedno ― u pitanju je dijete, koje može da se obuče kako god želi.

Na sve komentare, njena slavna mama odgovorila je na najlepši način: fotografijom na kojoj su njena Eme i ona nasmejane.

Eme je, inače, veoma talentovana za muziku, pa je s majkom nastupila na prošlogodišnjem Superboulu, a mnogi prognoziraju da će nadmašiti svoje slavne roditelje ako odluči da postane pjevačica.

Izvor: glossy.espreso.co.rs

Pratite nas na našim stranicama na

Odgovori

Vezane vijesti

Vezane vijesti