Romantično pomirenje Jennifer Lopez i Bena Afflecka postaje ozbiljno

Jennifer Lopez i Ben Affleck već razgovaraju o "smirivanju", prema novim infomracijama.

Bivši par nedavno je obnovio ljubavnu vezu nakon što su prvi put izašli 2002. godine - gdje su se zaručili nakon dva mjeseca veze, a razdvojili se 18 mjeseci kasnije - a izvori su sada rekli da su par toliko bliski da prijatelji ne bi bili iznenađeni ako bi se ponovo dogodile zaruke nakon kratkog vremena.

Upućeni je rekao: „Jennifer je na sedmom nebu - ona i Ben su dobro i istinski se vratili. Uprkos rastanku svih tih godina, osjećaji su im se vratili. Sve to izgleda tako prirodno.

Ben Affleck and Jennifer Lopez during "Gigli" California Premiere at Mann National in Westwood, California, United States.
© (Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic)

„Nakon mučne muke koju je proživjela posljednjih nekoliko mjeseci, Jen je priznala da joj je Ben zaista pomogao da ozdravi i volio je, što joj je dalo vjeru u sreću do kraja života.

„Već su razgovarali o budućnosti i sređivanju, zbog čega je ona puna radosti i uzbuđenja. Prijatelji se ne bi iznenadili ako imaju brze zaruke ili čak vjenčanje kakvo su nekada planirali. "

Kaže se da je 51-godišnja pjevačica i glumica uvjerena da su ona i Ben (48) "suđeni" nakon što su im se putevi ove godine ponovo ukrstili nakon njenog razdvajanja od bivšeg zaručnika Alexa Rodrigueza i njegove odvojenosti od Bond djevojke Ane de Armas.

Izvor je dodao: „Jen istinski vjeruje da su svi putovi vodili do ovog i da bi ona i Ben trebali biti. To je zaista poput filmske radnje i ona je uložila u njihovu bajku.

„Proveli su puno vremena preispitujući greške koje su napravili prvi put i svjesno se trude da ne dopuste da vanjski utjecaji ponovo utječu na njihovu vezu. Dogovorili su se da neće razgovarati jedni o drugima u intervjuima i uglavnom imaju lošiji profil nego što su to činili prvi put. "

A par i dalje ima "hemiju" zajedno, a sada želi započeti "život koji su uvijek planirali zajedno".

Govoreći za magazin Closer, insajder je rekao: „Oboje su prošli puno toga u posljednje dvije decenije, ali, na kraju, nikada nisu izgubili kemiju. Oboje se nadaju da će se nakon ponovnog okupljanja svih ovih godina kasnije radovati životu koji su oduvijek planirali zajedno. "

PROČITAJTE VIŠE: Zablistajte uz najnoviju liniju JLo Jennifer Lopez Beauty

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori