Kako da prepoznate da li vas je neko stavio na “mute” na Instagramu?

pexels-photo-238480 Omkar Patyane
Foto: Omkar Patyane

Tu je nekoliko jednostavnih trikova kako da znate da li ste nekome pod opcijom "mute" na instagramu. Da li je neko odlučio da prestane da prati vaše objave? Sigurno smo do sada nekoliko puta posegli za opcijom “mute” osoba koje pratimo. Nije ni prijatna činjenica da znate da ste upravo vi stavljeni pod ovu opciju.

Pouzdana opcija ili alat, koji će nam dati odgovor na pitanje da li smo naše pratioce smorili svojim objavama i da li su nas sklonili sa svog dnevnog reda na Instagramu, još uvijek ne postoji.

Ipak, tu je nekoliko jednostavnih trikova kako da znate da li ste nekome pod opcijom mute. Neko je odlučio da prestane da prati vaše objave.

Naime, kad nekoga utišate, njihove objave i priče više se neće pojavljivati na vašoj naslovnoj strani. A osoba koja ih je objavila i dalje moći da posjeti vaš profil. 

Sama aplikacija Instagram ne nudi način kako to da sa sigurnošću provjerimo. Postoji nekoliko trikova otvoriće vam oči. Ako je određena osoba prije gledala vaše priče na Instagramu i više se ne pojavljuje na listi onih koji su je pregledali, to znači da je utišala vaše priče.

Osim toga, ako on ili ona komentariše tuđe objave i više ne komentariše vaše, to znači da vas je možda utišala.

Izvor: Depo.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)