Stvari koje nikada ne biste trebali guglati

Stvari koje nikada ne biste trebali guglati
Stvari koje nikada ne biste trebali guglati

Kaže se, znatiželja je ubila mačku. Ponekad je bolje ostati neupućen u neke stvari. Stvari koje u naš život zapravo ne donose ništa dobro, osim gađenja, zbunjenosti i možda čak i paranoje. 

Nekad je bilo puno lakše. Trebalo je samo izbjeći temu. Ako treba, jednostavno ne biste malo gledali televiziju ili čitali novine. No, sve se promijenilo u digitalno doba.

Većina informacija udaljena je samo jedan klik, što je i blagoslov i prokletstvo. Iako nam tražilice poput Googlea olakšavaju život, mogu nam predstaviti i rezultate pretraživanja za pitanja koja ne bismo smjeli ni postavljati.

U ovoj galeriji pronaći ćete popis stvari koje nikada, nikada ne biste trebali pretraživati ​​na Googleu . Znamo koliko je teško odoljeti, ali vjerujte nam na ovome. Iako vas ova Googleova pretraživanja neće ubiti, potencijalno će vas uznemiriti, razboljeti.

Upozoreni ste.

Vaši simptomi

dr. Google će vam dostaviti loše vijesti. Mislili ste da ste prehlađeni? To je zasigurno puno ozbiljnija bolest koja će vas vjerojatno ubiti za nekoliko sati. Ili ne.

Foto:© Shutterstock

Stjenice

nikad to ne guglajte. Vjerojatno ćete na kraju baciti svu posteljinu, pa čak i madrac.

Foto:© Shutterstock

Koliko Facebook zna o meni

To vjerojatno ne iznenađuje s obzirom na sve povrede podataka i skandale u vezi s privatnošću u posljednje vrijeme na vijestima. Ipak, možda ćete se osjećati pomalo nelagodno.

Foto: Shutterstock

Usta ličinka

Možda ste tražili "ličinku moljca", ali automatsko ispravljanje osiguralo je da završite s drugim rezultatima pretraživanja. Zaključak je da postoji previše slika o okretanju želuca.

Foto: © Shutterstock

Rađanje

Sve je to jako lijepo kad vidimo novorođenčad u naručju njihovih majki, sva čista i slatka. Ali sam porod može biti prilično visceralan, grafičan i u nekim slučajevima uznemirujući.

Foto: © Shutterstock

Je li moj mladež karcinom?

Vjerojatnost da imate karcinom kože velika je kad se posavjetujete s dr. Googleom. Češće ćete pronaći sliku ili video zapis sa zloćudnom mladežom, baš poput vaše!

Foto: © Shutterstock

Pročitaj više: Osjetljiva koža tokom zime: 7 savjeta za održavanje sjaja

Pratite nas na facebook-u

guglati guglati

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori