Biolog Bruce Lipton: Negativne misli imaju jednako snažnu moć kao i pozitivne!

HEAL, Bruce Lipton, 2017., Image: 354330008, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Foto: Profimedia, Everett

Biologija vjerovanja zauvijek će promijeniti vaše mišljenje o vašem razmišljanju. Američki biolog Bruce Lipton vjeruje da je um jači od gena, da svojim mislima i vjerovanjima znatno više utječemo na vlastito zdravlje i okruženje nego genetskim nasljeđem.

Zapanjujuća nova naučna otkrića o biokemijskim učincima rada mozga pokazuju da naše misli djeluju na sve stanice našeg tijela. Urednik i voditelj emisije "Na rubu znanosti" Krešimir Mišak, razgovarao je sa poznatim biologom Brucom Liptonom.

Autor knjige "Biologija vjerovanja", ugledni stanični biolog, precizno opisuje molekularne putove kojima se to događa.

Koristeći jednostavan jezik, humor i svakodnevne primjere, on demonstrira kako nova znanost - epigenetika - donosi revoluciju u naše razumijevanje veze između mozga i materije, i duboke posljedice koje to ima po naše lične živote i kolektivan život naše vrste.

"Ono kako vi vidite, kako tumačite i razumijevate stvari oko sebe bitno utječe i kreira vašu realnost. To je biologija vjerovanja."

Foto: YouTube screenshot

Lako razumljivo objašnjava način na koji naše emocije upravljaju genetskim izrazom! Objašnjava nam da nismo žrtva vlastitih gena, nego da imamo neograničen kapacitet za život koji obiluje mirom, srećom i ljubavlju.

Sa naučnog stajališta nam objašnjava, kako našim zdravljem upravlja naš način života, a ne genetska zaklada.

Lipton sa naučnog stajališta pokazuje kako je u procesima ozdravljenja um moćniji od medikamenata. Otkriva da je naše zdravlje u većoj mjeri naša odgovornost.

Našim zdravljem upravlja naš način života, a ne vaši geni.

Pozitivne misli imaju ogroman učinak na gene, međutim samo kada su u skladu s podsvjesnim programiranjem.

Jednako snažan učinak imaju i negativne misli. Kada prepoznamo kako ta pozitivna i negativna uvjerenja upravljaju našom biologijom, to znanje možemo iskoristiti za stvaranje života ispunjenih zdravljem i srećom.

Otkrio je zašto ćelije i ljudi imaju potrebu rasti i kako strah obustavlja taj rast. Objašnjava nam da kao roditelji, moramo razumjeti svoju ulogu u programiranju uvjerenja naše djece i utjecaj koji ta uvjerenja imaju na život djece.

Pogledajte interesantan video na sljedecem linku:

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori