Bila je najveća ljubav Brad Pitta, a ostavila ga je pred vjenčanje

Filmski par

Brad Pitt i Angelina Jolie važili za najljepši holivudski par, međutim, njegova velika ljubav, neki tvrde i najveća, bila je glumica Gwyneth Paltrow.

Kada su Pitt i Paltrow započeli svoju romansu 1994. godine, sa svojim zlatnim pramenovima i plavim očima, sijali su rame uz rame u savršenom spoju. Oni su bili zlatni par tog doba, par koji je bio previše lijep da bi propao.

Njih je sudbina spojila u holivudskom raju, a njihov slatki susret dogodio se na filmskom setu nemilosrdno mračnog "Sevena", gdje su igrali ljubavnike osuđene na propast.

Prije nego što je film otišao u montažu, oni su bili u ljubavnom zanosu. Osim toga, par je bio toplo prihvaćen u javnosti i publika ih je obožavala jer su se umorili od praćenja veza Kim Basinger i Aleca Baldwina te Demi Moore i Brucea Willisa.

Brad Pitt i Gwyneth Paltrow

Par je u vezi uživao dvije godine, a zaruke su objavili 1996. godine. Javnost je s nestrpljenem očekivala vjenčanje slavnog para, a onda se desio neočekivani zaokret. Nekoliko sedmica prije vjenčanja, par je bez obrazloženja objavio da odgađa vjenčanje.

Prekinuli su deset mjeseci kasnije, a glumica je potom izjavila da je odustala od braka s Bradom jer je mislila da je mlada za tako veliki korak u životu.

Par se kroz tri godine veze često u javnosti pojavljivao zajedno, a njihov dolazak na premijeru filma "The Devil's Own" 1997. ostaje ikoničan trenutak u njihovoj historiji zahvaljujući njihovim sličnim frizurama.

Nedavno je Paltrow podijelila rijetku, ali slatku priču o vremenu sa Pittom. Ona progovorila o tom trenutku, otkrivajući da je isti stilista namjerno ošišao njihovu kosu na sličan način.

"Otišli smo kod istog frizera, Chris McMillan nas je ošišao isto", rekla je svom asistentu Kevinu Keatingu u videu objavljenom na Instagramu.

Pročitajte više: Bred Pit u invalidskim kolicima: Telohranitelji ga izveli iz ljekarske ordinacije!

Pratite nas na Facebook akter.ba - Bila je najveća ljubav Brad Pitta, a ostavila ga je pred vjenčanje

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori