Bred Pit u invalidskim kolicima: Telohranitelji ga izveli iz ljekarske ordinacije!

Pokušao je da se sakrije od paparaco fotografa, noseći kako kapuljaču, tako i naočale za sunce, međutim nije prošao neopaženo

Bred Pit fotografisan je u invalidskim kolicima i sa zaštitnom maskom na licu. Dok su ga izvodili iz jedne ljekarske ordinacije na Beverli Hilsu. Fotografije su isprva veoma uznemirile njegove fanove, a situacija je umnogome ostala nepromjenjena i pošto se saznalo da je u pitanju bio odlazak kod zubara.

Osim što je nosio kapuljaču i naočare za sunce uz masku, telohranitelji glumca takođe su pokušali da mu obezbede što anonimniji odlazak od ljekara. Ipak, dramatična scena obišla je svet brzinom svjetlosti.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Beverly Hills, CA - Hollywood actor Brad Pitt keeps a low profile wearing a hoodie and sunglasses in a wheelchair while his bodyguards cover him up leaving what appeared to be a dentist appointment in Beverly Hills. The actor was wheeled out by a man wearing scrubs with his name and anesthesiologist embroidered below. One of Brad's bodyguards was even seen with a dental goody bag as he walked out. *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 605847288, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Ipak, kasnije je ustanovljeno da je u pitanju bila operacija umnjaka, pišu strani mediji, što je umirilo zabrinutu javnost.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori