Banja Luka: Otvoren 80. BH Telecom centar

Banja Luka: Otvoren 80. BH Telecom centar
Foto: Oslobođenje

Novi centar u Banjoj Luci jedan je od četiri koja ćemo otvoriti u septembru, kazao je Kahriman

Novi BH Telecom centar otvoren je jučer u Banjoj Luci, u Ulici kralja Alfonsa XIII. Kako se moglo čuti ovom prilikom, novi prostor je otvoren kako bi BH Telecom građanima Banje Luke i okolnih mjesta osigurao veću dostupnost do telekomunikacijskih usluga, uređaja i terminalne opreme iz bogate i raznovrsne ponude BH Telecoma i njegovih partnera.

BH TELECOM SE ŠIRI

Generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman rekao je da ova kompanija ima izvrsnost u upravljanju korisničkim iskustvom i zadovoljstvom kao jedan od strateških ciljeva. On je dodao da BH Telecom provodi niz aktivnosti da bi ostvario taj cilj.

– Otvaranjem 80. Telecom centra u Banjoj Luci želimo da budemo što bliži našim korisnicima kako bismo imali mogućnost da u neposrednom kontaktu probaju naše uređaje i usluge. Vjerujemo da ćemo u Banjoj Luci prijemom visokokvalitetnog kadra i proširenjem i unapređenjem kompetencija naše prodaje značajno doprinijeti unapređenju korisničkog iskustva, kazao je Kahriman.

BH Telecom je ove godine, kazao je Kahriman, donio dvije veoma važne poslovne odluke, a među njima je javni poziv za platformu za produkciju audiovizuelnih sadržaja, odnosno igranih serija. On je pozvao autore iz Banje Luke da se prijave na ovaj poziv.

– Tu je i naša startup platforma na koju mogu da se prijave mladi i kreativni ljudi. Vjerujem da ćemo unaprijediti saradnju. BH Telecom se širi, a novi centar u Banjoj Luci je jedan od četiri koja ćemo otvoriti u septembru povodom Dana BH Telecoma, rekao je Kahriman, dodajući kako su rezultati BH Telecoma za ovu godinu daleko od planiranih.

KVALITETNE USLUGE

Direktor Direkcije BH Telecoma Banja Luka Teufik Kulašić rekao je da mu je drago što BH Telecom u gradu na Vrbasu dobija novi prostor. On je dodao da je to prilika da BH Telecom postane i veći i snažniji. Savjetnica gradonačelnika Banje Luke za društvene djelatnosti Milada Šukalo kazala je da je Banja Luka otvorena za sve uspješne kompanije.

– Drago mi je što je BH Telecom prepoznao Banju Luku kao mjesto uspješnog poslovanja. Srećni smo i zadovoljni što će naši sugrađani imati dobre i kvalitetne usluge, jer nam je želja da se ovdje takmiče najbolji. Posebno smo srećni kada se zaposli makar jedan Banjalučanin, istakla je Šukalo. 

Pratite nas na našim stranicama na

Odgovori

Vezane vijesti

Vezane vijesti