Pomozi.ba organizovao svečani ručak povodom Dana državnosti za korisnike Restorana dobre volje

Pomozi.ba

Pomozi.ba organizovao svečani ručak
Foto: Pomozi.ba

Udruženje Pomozi.ba povodom Dana državnosti najljepše nam domovine, za korisnike Restorana dobre volje u Sarajevu, Travniku i Bihaću danas je organizovalo svečani ručak.

Korisnici sva tri Restorana dobre volje bili su više nego oduševljeni i zahvalni, te su imali samo riječi hvale kako za Pomozi.ba, tako i za naše drage donatore.

Za osvježavajuće napitke Restorana u Sarajevu pobrinuli su se naši dragi prijatelji iz Sarajevskog kiseljaka, kompanija Gadžo osigurala je salate, Juice&Smoothies voće, a za slatki program pobrinula se Mrvica.

Zahvaljujemo se i našim dragim donatorima koji su nam pomogli pri organizaciji ručka u Travniku, Restoran Izvor, kompanija Atom iz Viteza, Podrum pića “Vizija AVG“, gospođa Mehrija Dervić se pobrinula za tortu, a naše osoblje i pojedini sugrađani za salatu i kolače.

Posebnu zahvalnost dugujemo Općini Stari Grad na čelu sa načelnikom Hadžibajrićem.

Iskreno se nadamo da smo na ovaj način bar malo uljepšali sivu svakodnevnicu naših starih i iznemoglih građana, koji žive na rubu siromaštva, sa nadom da ovaj svečani ručak pređe u lijepu tradiciju Pomozi.ba organizacije.

Cjelokupni tim Pomozi.ba svim građanima BiH želi sretan Dan državnosti naše jedine BiH.

Pročitajte više: Pomozi.ba i Edin Džeko zajedno humani: Džekin dres na aukciji za liječenje oboljelih građana

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)