Alija Budnjo “ne poznaje” Enru Suljić, fotografija sa vjenčanja

U toku jučerašnjeg dana objavljena je zajednička fotografija Enre Suljić i Alije Budnje. To ne bi bilo čudno da upravo Alija Budnjo u gostovanju na Face-u, Murizu Memiću nije rekao da istu ne poznaje.

Takodjer kao ni druge osobe koje je spomenuo otac ubijenog mladića, piše Pressmedia.

Međutim fotografija na kojoj se nalazi Alija Budnjo u društvu Enre Suljić je nastala na svadbi kćerke pomenutog i to 2019. godine. Sama fotografija je demantovala Budnjine tvrdnje da ne poznaje Suljić. Fotografija nije samo demantovala nego i ukazala na bliskost odnosa njegove porodice i Enre Suljić.

Zvanice na svadbi su osobe bliske i drage, a ne oni koji se „ne poznaju“.

Na fotografiji se nalazi i Budnjina supruga koja je zagrljena sa Enrom Suljić, kao i kćerka i zet ilidžanskog biznismena. Fotografiju je objavila kćerka Alije Budnje na svom Instagram profilu.

Da li i Alija Budnjo ima amneziju i ne sjeća se da je blizak sa Enrom Suljić?

Da li se ne sjeća da je na ovoj svadbi bila prisutna i Dalida Burzić, kao i mnogi drugi za koje je rekao da ih ne poznaje. On očigledno ostaje lojalan svojim prijateljima prikrivajući poznanastvo.

Pored svega Budnjo je izjavio i da nikada nije saslušan u Tužilaštvu KS. To se također ispostavilo da nije tačno jer je Muriz Memić sinoć na FaceTv-u pokazao izjavu koju je Tužilaštvu dao isti Alija Budnjo.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori