Zavirite u najluksuznije dječje sobe na svijetu

Niko na raskošniji način ne slavi maštovitost, avanturizam i nevinu ljepotu dječjeg svijeta kao dizajneri portugalskog brenda namještaja Circu, u čijim sobama žive djeca milijardera i šeika.

Dan kada vaš mališan kreće u vrtić ili školu veliki je trenutak za cijelu porodicu i savršeni trenutak za redizajn dječje sobe.

Ovisno o mogućnostima, neko će kupiti samo novi radni stol i stolicu, a neko nabaviti kompletni namještaj za sobu, obojiti zidove i ukrasiti ih detaljima koji otkrivaju novi stadij u razvoju ljubljenog mezimca/ice.

No ako zamislite da imate neograničeni budžet, da možete trošiti koliko god želite i da je samo nebo granica? Tada je prava adresa za vas Circu magical furniture. To je portugalski brend dječjeg namještaja koji je nedavno proslavio peti rođendan i spada među najluksuznije na svijetu.

Njima je nebo granica!

Zamislite sobu usred koje je krevet u obliku balona na vrući zrak, pravo dječje igralište s toboganom i penjalicama, vagon Orient Expressa, raketa, avion ili kombi koji izgledaju tako stvarno kao da će mali avanturist svakog trena krenuti u obilazak svijeta...

A pritom u zraku lebde lusteri u obliku oblaka ili ukrasi koji izgledaju poput golemih mjehura od sapunice. U takvim sobama spavaju djeca milijardera i šeika, pa ne čudi da je moto brenda upravo - nebo je granica.

PR Circu
PR Circu
  • Circu nudi puno više od dizajniranja lijepih komada namještaja. Nudimo osjetilno i emocionalno iskustvo koje potiče dječju maštu i razvija kreativnost. Cijeli proces tijekom kojeg nastaju Circu sobe je istinska avantura, a cilj joj je usrećiti djecu - kaže izvršna direktorica brenda Carolina Costa.

Sve je ručno rađeno i namijenjeno kraljevskom tretmanu najmlađih!

Njihovi dizajneri inspiraciju pronalaze u sjećanjima na vlastito djetinjstvo, igrama, Disneyevim filmovima i crtićima te životinjskom svijetu.

Svaki komad izrađen je ručno u njihovim radionicama u Portu i moguće ga je personalizirati. Pritom je posebna pažnja posvećena detaljima. Primjerice, njihov najprodavaniji komad Cloud Lamp, koji izgleda poput oblaka iz nekog starinskog filma, zapravo je sofisticirani futuristički luster.

Sadrži led žarulje i ima integrirane zvučnike koje je moguće kontrolirati putem daljinskog upravljača ili mobitela te mijenjati i usklađivati boju svjetla sa zvučnim efektima.

Fantasy Air Balloon se može iz kreveta transformirati u sofu za veselo društvo, a u kombi Bun Van se po želji može ugraditi krevet, ormar, stol, TV uređaj, pa čak i mini-bar. U Circu sobama kraljevski je tretman za najdraže - zagarantiran.

PR Circu

Pročitajte više: AP interijeri: Uredite sobu za vaše mališane!

Pratite nas na Facebook akter.ba - Zavirite u najluksuznije dječje sobe na svijetu

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)