Sharon Stone: Preminuo je njezin jednogodišnji nećak, zatajili su mu organi…

Sharon Stone posljednjih nekoliko dana provela je u Veneciji gdje ju je zatekla vijest o iznenadnom pogoršanju zdravlja njezinog nećaka. Uskoro je trebao proslaviti svoj prvi rođendan…

Holivudska glumica i aktivistica na svom Twitter profilu je objavila tragičnu vijest. Njezin je nećak nažalost preminuo.

"River William Stone - 8. septembar 2020. - 30. august 2021.", napisala je glumica. Uz to je objavila i video mališana koji se igra sa svojom tetom.

Posljednjih je dana boravila u Veneciji gdje se održala spektakularna modna revija dizajnerog dvojca Dolce&Gabanna, a glumica je za taj brend snimila i modnu kampanju. Također, trebala je biti i na Venecijanskom filmskom festivalu koji u Italiji počinje 1. septembra. No, zbog zdravstvenih komplikacija nećaka morala je odletjeti natrag u SAD.

Prije četiri dana podijelila je njegovu fotografiju kako nemoćno leži u krevetiću prikopčan na sondu i još nekoliko aparata. Tada je napisala: Mojeg nećaka Rivera danas su pronašli u njegovog kolijevci gdje je imao zatajenje organa. Molite se za njega. Treba nam čudo".

Sin njezina brata Patricka Stonea i njegove supruge Tashe bio je zdrav dječak i zasad nije poznato što je dovelo do stanja koje je za obitelj završilo najgore moguće.

Sharon se prije 21 godinu i sama suočila s gubitkom djeteta, te to razdoblje u svom životu opisuje kao najmračnije.

Rodila je dijete koje nažalost nije disalo. Kako bi se izvukla iz ponora tuge i očaja, samo nekoliko mjeseci nakon tragedije, odlučila se na posvojenje i danas je ponosna majka trojice dječaka - Quinna (15), Lairda (16) i Roana (21).

"Kada posvojiš dijete, shvatiš da ona ubrzo zaista postanu tvoja. Nakon toga, svijet više nikad ne gledaš istim očima", rekla je Stone u jednom od intervjua. Za nastarijeg sina Roana vodila je bitku za skrbništvo s bivšim mužem novinarom Philom Broinsteinom, a u međuvremenu je doživjela i moždani udar što ju je u potpunosti slomilo.

Izvor: Gloria.hr

Pročitajte više: Sharon Stone nakon 13 godina progovorila o najtežem periodu u životu: Samo sam ležala na kauču

Pratite nas na Facebook akter.ba - Sharon Stone: Preminuo je njezin jednogodišnji nećak, zatajili su mu organi…

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori