„Wizz Air“ uvodi novi let za Njemačku iz Banjaluke

Wizz Air, jedna od avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Europi i vodeći niskotarifni avio-prijevoznik u središnjoj i istočnoj Europi.

Avio-kompanija „Wizz Air“ letjeće dva puta sedmično na relaciji Banjaluka - Hamburg, a prvi let na ovoj liniji biće 17. decembra, saopšteno je iz "„Wizz Air“

U saopštenju se navodi da su karte već dostupne onlajn po cijeni od 29,99 eura /58,99 KM/.

"Nova linija će biti dopuna postojećem redu letenja „Wizz Air“ sa Međunarodnog aerodroma Banjaluka i potvrđuje posvećenost ove avio-kompanije da putnicima nudi izuzetno povoljne cijene i bezbjedne letove", istakli su iz Wizz Air-a.

Šef korporativnih komunikacija u Wizz Air-a Paulina Gosk rekla je da je srećna što ova kompanija može najaviti proširenje mreže ruta iz Banjaluke dodavanjem druge destinacije u Njemačkoj - Hamburga.

"Kompanija „Wizz Air“ čini sve što je moguće da naši putnici uživaju u bezbjednom i nesmetanom iskustvu putovanja. Naša ljubazna posada s nestrpljenjem očekuje da putnicima poželi dobrodošlicu u našoj mladoj i modernoj floti", naglasila je ona.

U saopštenju se dodaje da je „Wizz Air“najbrže rastuća evropska avio-kompanija i da ima flotu od 144 aviona "erbas" A320 i A321.

"Tim posvećenih vazduhoplovnih profesionalaca pruža vrhunsku uslugu i veoma nisku cijenu, što „Wizz Air“ daje prednost od 10,2 miliona putnika u toku finansijske godine koja je završila 31. marta", navode iz ove kompanije.

Pratite nas na Facebook akter.ba -„Wizz Air“ uvodi novi let za Njemačku iz Banjaluke

Pročitaj više: Wizz Air od decembra uvodi sedam novih linija sa sarajevskog aerodroma

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)