Vanja Knežević: Diskvalifikovanoj takmičarki svega preko glave

Vanja Knežević, takmičarka koja je diskvalifikovana iz "Zvezda Granda", nakon čitavog skandala odlučila je da se povuče.

Da joj je sve ovo teško palo i da joj ovakva vrsta pažnje ne prija, pokazuje i činjenica da je Vanja promenila svoj doskorašnji broj telefona, tako da je nedostupna za bilo kakav novi komentar na ovu temu, piše "Kurir".

Nju je, kako se navodi, pre par dana sve loše stiglo i dotuklo, tako da je odlučila da više ne odgovara na brojne pozive i poruke, koje su joj svakodnevno stizale.

Za njen novi broj telefona znaju samo najbliži članovi porodice, a ona će se do daljeg oglašavati isključivo na svom Instagram nalogu, na kome je za nekoliko dana dobila više od 30.000 novih pratilaca.

Saša Popović je, podsetimo, juče u jutarnjem programu na TV "Prva" prvi put javno govorio o diskvalifikaciji Vanje Knežević.

- Kad smo razmišljali da je vratimo u takmičenje, ona je stavila na svoj profil da su "Zvezde Granda" mizoginija, mediokritet i prostakluk, i napisala da je srećna što je zauvek završila sa ovakvim vidom takmičenja. Rekla je svim novinarima da je doživela psihičko zlostavljanje i maltretiranje, znate li vi šta je to. Za Vanju Knežević su negativni komentari bili najveći marketing u "Zvezdama Granda", i sad posle svega ona kaže "srećna sam što sam završila sa ovakvim vidom takmičenja i doživela sam psihičko zlostavljanje". Molim vas, psihičko zlostavljanje - bio je vidno ljut Popović u emisiji.

Nakon toga, Vanja mu je odgovorila video snimkom koji je podelila na Instagramu.

- Upravo sam doputovala iz Beograda. Ovo je otišlo predaleko. Nažalost, moram opet da reagujem. Ne mogu da dozvolim da se šire neistine o meni. Sve je predstavljeno pogrešno, vidim da narod zna šta je istina. Ne želim išta da se gura pod tepih, vređali su me. Preko svega sam prešla, posle emitovanja emisije sam dobila pravu sliku o svemu. Na sve sam reagovala kuluturno i smireno. Saša se uvek hvata za moj stori, a vređanje mene u emisiji, nakon emisije? O tome ne želi da priča. Iz svega ovoga sam izašla kao pobednik. Nije za pohvalu da se hvali da su imali velike rejtinge, opraštam im sve, bitno je ko je čovek, opraštam im za maltretiranje - rekla je pevačica.

Podsetimo, Vanja je mnoge oduševila svojim nastupom u pretposlednjoj emitovanoj emisiji, kada je pevala pesme "Što te nema" i "Bitanga i princeza". Međutim nije se svima dopao njen performans, zbog čega je naišla na oštre komentare pojedinih članova žirija.

Nakon toga, mnogi su rešili da stanu na stranu mlade pevačice. Ona je dobijala poruke podrške koje je delila na svom Instagram storiju, posle čega je diskvalifikovana.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)