Uskoro “Jesenji Auto Show” u Sarajevu

Uskoro "Jesenji Auto Show" u Sarajevu
Foto: klix

Uskoro “Jesenji Auto Show” u Sarajevu

Auto 4×4 Club organizira Jesenji Auto Show koji će, u sklopu akcije “Sigurnost na cestama u Bosni i Hercegovini”, biti održan od 9. do 12.9.2021. godine na Trgu ispred BBI Centra u Sarajevu.

Sajam automobila bit će organiziran u sklopu “Akcije za sigurnost na cestama” koju provodi Svjetska automobilska asocijacija (FIA). To jeste na osnovu Rezolucije Ujedinjenih naroda br. A / RES / 64/255.

Nova vozila, oldtajmeri, trkaći automobili i karting za najmlađu populaciju, autoškole, vozila i oprema saobraćajne policije i BIHAMK-a… Kao i radari i druga prateća oprema za kontrolu saobraćaja bit će izloženi na Trgu ispred BBI Centar.
IPA (Međunarodno policijsko udruženje) takođe će učestvovati sa svojim programom zaštite najmlađih učesnika u saobraćaju. Uz druga udruženja, čije su aktivnosti vezane za bezbjednost saobraćaja.
Na ovoj lokaciji bit će izgrađen mali poligon za najmlađe, gdje će im se dijeliti brošure i edukativne bojanke s korisnim informacijama vezanim za sigurnost u prometu u sklopu sastanka s neobičnim vozilima.

Izvor: Klix.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Odgovori

Vezane vijesti

Vezane vijesti