Ulaznice za koncert Amire Medunjanin u Skenderiji od danas u prodaji

Koncert

Danas je počela prodaja ulaznica za veliki koncert Amire Medunjanin u Skenderiji, koji je zakazan za 22. juli.

Ulaznice se mogu kupiti putem online platforme KupiKartu ili na njihovim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine. Koncert pod nazivom "Pjevat ćemo šta nam srce zna" obuhvatit će kompletan opus pjesama koje je Amira izvodila u posljednjih 19 godina.

"Već vlada veliko interesovanje za koncert Amire Medunjanin u Skenderiji, obzirom da zbog svoje svjetske turneje nekoliko godina nije nastupala u Sarajevu. Važno je napomenuti da je kompletan kapacitet dvorane prilagođen sjedećim mjestima te da cijena ulaznica iznosi 30, 40 i 50 KM", ističu iz KupiKartu.

Koncert organizuje produkcijska kuća Avalon, koja nakon najave vrhunskog hard rock spektakla Whitesnakea u Skenderiji, te koncerta pop zvijezde Stinga u Zetri, želi da građanima ali i posjetiteljima Sarajeva ponudi šarolik i bogat izbor koncertnih programa tokom čitave godine.

"Želimo razmišljati da je ovo samo početak procvata koncertnih dešavanja u Sarajevu te da će glavni grad Bosne i Hercegovine zauzeti stalno mjesto na listama turneja velikih svjetskih zvijezda", naglasio je Boban Milošeski, vlasnik Avalona.

Pročitajte više: Amira Medunjanin najljepšim sevdalinkama obradovala Zeničane

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori