U Veloj Luci sin ubio majku: “Sav u krvi krenuo je napadati susjede”

Stravično

U Veloj Luci sin ubio majku: “Sav u krvi krenuo je napadati susjede”
Vela Luka / Foto Sanjin Strukic/PIXSELL

Posljednjih dvadesetak dana navodni ubica je bio u posebno lošem fizičkom i psihičkom stanju, majka ga je nekoliko puta prijavljivala policiji.

U Veloj Luci sin je ubio majku, a prema pisanju Dubrovačkog vjesnika, mještane nije iznenadilo kad su čuli o kome se radi.

Posljednjih dvadesetak dana navodni ubica je bio u posebno lošem fizičkom i psihičkom stanju, majka ga je nekoliko puta prijavljivala policiji.

Sve to potvrđuju iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

– Imali smo asistencije vezane za osobu koju navodite, ali ne u kontekstu nasilnog ponašanja. Asistencije su bile vezano za njegovo loše zdravstveno stanje, potvrdila je Andrijana Biskup, glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske.

Nakon ubistva napao susjede

Usmrćena majka navodnog ubice rodom je iz Brazila, na otok je došla zbog udaje. Otac je pomorac i u trenutku stravičnog ubistva je bio na brodu.

Nakon ubistva mladić je istukao prolaznike na ulici, jedan od njih je i vlasnik poznatog velolučkog ugostiteljskog objekta.

U predjelu Kali, s leđa je napao Velolučanina, oborio ga na pod i nastavio prolaznika udarati, no viku i strku je čuo susjed, istrčao je iz svoje kuće, ali je 34-godišnjak skočio i na njega.

Ubica je bio sav u krvi, napao ga je s leđa kako je Dubrovačkom vjesniku ispričala supruga vlasnika ugostiteljskog objekta.

– Čuli smo da je napao jednog našeg sumještanina, a onda je pedesetak metara od mjesta gdje taj sumještanin živi napao i moga muža i to s leđa. Moj se muž hrvao s njim, a onda je mladić pobjegao, a muž za njim.

Bio je sav u krvi

Uskoro je napao još jednog čovjeka kojeg znamo, muž je potrčao u pomoć tom čovjeku, a mladić je pobjegao. Kasnije ga je pokupila policija, sve se dogodilo u pet minuta i 50 metara.

U trenutku napada, mladić je bio pun krvi, vjerojatno se napad dogodio nakon ubistva. Mog je muža napao bez ikakvog razloga, s leđa, šakama, a on ima operiranu vratnu kralježnicu.

Doživio je šok, istraumatiziran je ali i ozlijeđen”, ispričala je supruga.

Nakon tog incidenta, ulaskom u porodičnu kuću mladića pronađena je njegova mrtva majka. Uviđaj i kriminalističko vještačenje pokušat će utvrditi što je bio motiv ovog ubistva.

Veće porodice i prijatelja navodni ubojica nema, neslužbeno se doznaje da ima sestru koja živi u Splitu. Slučajem je zgrožena i načelnica Općine Vela Luka Katarina Gugić.

– Za tragičan događaj sam doznala na putu. Nerijetko čitamo o ovakvim slučajevima, a posebno me žalosti kad se ovakvo nešto dogodi u malom mjestu, sve nas posebno pogodi. Zgroženi smo ovim što se dogodilo, komentirala je za Dubrovački vjesnik načelnica Gugić. (Izvor: novilist.hr)

Pročitajte više: Užas u Puli: Prvo ubio roditelje pa je nazvao advokata

Pratite nas na Facebook akter.ba - U Veloj Luci sin ubio majku: “Sav u krvi krenuo je napadati susjede”

U Veloj Luci sin ubio majku: “Sav u krvi krenuo je napadati susjede”

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori