Užas u Puli: Prvo ubio roditelje pa je nazvao advokata

Stravično

Užas u Puli: Prvo ubio roditelje pa je nazvao advokata
Foto: sasa miljevic

Nije poznato gdje se ubojica kretao poslije tog stravičnog čina. Je li ubojica noć proveo u porodičnoj kući u kojoj je počinio dvostruko ubojstvo, za sada nije poznato

Dvostruki ubojica iz Pule, Vedran B. izašao je u nedjelju pred suca istrage. S maskom preko lica i vezan lisicama, mirno je ušao u zgradu suda. Dovela ga je policija u 11 sati, a nakon nekoliko trenutaka stigao je i njegov advokat Nenad Sladaković s velikom vrećicom u ruci. Nosio mu je odjeću u zatvor.

- Nismo puno razgovarali o samom slučaju, više sam se bazirao na pregledavanje samog spisa. On je mene nazvao dan nakon što je počinio dvostruko ubojstvo. Donio je odluku da se nakon svega prijavi te me zamolio da idem s njim na policiju - kazao je njegov advokat.

Podsjetimo, Vedran. B (39) još u četvrtak navečer ubio svoje roditelje Nadu i Darija B. u garaži u sklopu porodične kuće u mirnom naselju Gregovica. Nije poznato gdje se ubojica kretao poslije tog stravičnog čina. Je li ubojica noć proveo u porodičnoj kući u kojoj je počinio dvostruko ubojstvo, za sada nije poznato.

Tužiteljstvo ga ne tereti za teško ubojstvo, već za ‘obično’ ubojstvo te ne može dobiti maksimalnu kaznu od 50 godina zatvora.

Kasnije tokom nedjelje mu je izrečen jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela.

(24 sata.hr)

Pročitajte više: Detalji zločina u Trnovu: Ubica usmrtio Mithada Veju pa popio pivo i zapalio cigaretu

Pratite nas na Facebook akter.ba -Užas u Puli: Prvo ubio roditelje pa je nazvao advokata

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori