U Hrasnom pronađeno tijelo žene u stanu, policija sumnja na ubistvo

NASILNA SMRT

Tijelo F.B. iz Sarajeva je pronađeno u ulici Aleja Lipa, u stanu na prvom spratu. Policijski uviđaj trajao je cijelu noć nakon čega je utvrđeno da se radi o krivičnom djelu ubistvo. Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo poduzimaju intenzivne mjere i radnje na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela "Ubistvo", te identifikaciji i pronalasku izvršioca. Iz policije nisu mogli otkriti više detalja stoga se ne zna kada je i kako došlo do ubistva, a komšije kažu kako je starijoj gospođi neko navodno ušao kroz balkon. Istragom će biti utvrđeno vrijeme i način smrti, a policija ima sumnje da je do toga došlo nasilnim putem.
Foto: Klix.ba

U Sarajevu je sinoć u Hrasnom pronađeno beživotno tijelo starije ženske osobe, a policija sumnja na ubistvo.

Tijelo F.B. iz Sarajeva je pronađeno u ulici Aleja Lipa, u stanu na prvom spratu. Policijski uviđaj trajao je cijelu noć nakon čega je utvrđeno da se radi o krivičnom djelu ubistvo.

Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo poduzimaju intenzivne mjere i radnje na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela "Ubistvo", te identifikaciji i pronalasku izvršioca.

Iz policije nisu mogli otkriti više detalja stoga se ne zna kada je i kako došlo do ubistva, a komšije kažu kako je starijoj gospođi neko navodno ušao kroz balkon.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori