Trendi karirani komadi

Karirani uzorak osobito dobro izgleda u spoju s haljinama svih dužina

Karirani uzorak osobito dobro izgleda u spoju s haljinama svih dužina

Početak ljetne sezone unio je brojne promjene u našu garderobu, ali nam i donio neke uzbudljive nove trendove. Brojnim kolekcijama high street brendova zavladale su raskošne boje te razigrani uzorci koji će začiniti svaku ljetnu kombinaciju.

Kada govorimo o uzorcima, za ljeto su tipični cvjetni motivi te vesele tačkice, no ove sezone jako su popularni i neki drugi motivi, a osobito se ističe karirani uzorak. Iako su karirani komadi češće dio nekih jesenskih kolekcija, ove sezone dolaze i u ljetnom izdanju i izgledaju zaista odlično.

Od romantičnih topića pa do upečatljivih haljina, kariran komadi vladaju ponudom high street brendova, a unijet će dozu razigranosti u baš svaki ljetni outfit. Najčešće dolaze u svijetlim i pastelnim nijansama ili pak u klasičnoj crno-bijeloj kombinaciji.

Karirani uzorak dobro izgleda u spoju s haljinama svih dužina, a takve modele obožavaju nositi i brojne trendseterice. Bez obzira na to odabereš li haljinu, bluzu ili pak hlače, s kariranim uzorkom ovog ljeta nećeš pogriješiti.

IZVOR: AVAZ.BA

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)