Kim Kardašijan: Bila sam na ekstaziju kada sam snimila kućni video

Starleta Kim Kardašijan rekla je da uspjeh rijalitija porodice Kardašijan ne bi bio toliki da 2007. godine, nekoliko mjeseci prije početka, nije u javnost pušten njen kućni video. Glavni akteri snimka su Kim i njen tadašnji momak Vili ‘Rej J’ Norvud.

Sestre i njihova majka gostovale su kod Endija Koena i prisjećale se ključnih trenutaka tokom višegodišnjeg snimanja emisije.

Osim što smatra da šou ne bi bio ovoliko uspješan bez kućnog videa koji je “procurio” u javnost (i dalje postoje teorije da je video u javnost pustila njena majka Kris Džener), Kim je rekla da će reći djeci o svemu ako je ikad budu pitali.

Rekla je da nije prestajala da plače kada je snimak izašao u javnost.

“To je nešto s čime moram da naučim da živim u životu. Sve se događa s razlogom i naučila sam lekciju tim skandalom”, ispričala je dodavši kako često zaželi da u životu može da obriše glupe stvari koje je napravila.

Kim i Rej Džej snimak su napravili kako bi proslavili njen 23. rođendan, a objavljen je pet godina kasnije.

Prije tri godine u rijalitiju je priznala da je bila drogirana kad je snimila pornić.

“Prvi put kad sam se udavala bila sam na ekstaziju. Jednom sam ga uzela i udala sam se. Kad sam ga ponovno uzela, snimila sam kućni porno film. Svi to znaju. Mislim, može se vidjeti kako mi se vilica trese”, rekla je.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)