Snima se film”Nedelja”: Tragedija iz života Džeja Ramadanovskog

Film

Film Nedelja
Foto: rtv.rs / Džej Ramadanovski

U najvećoj tajnosti počelo je snimanje filma Nedelja, koji je inspirisan istinitim doživljajima pokojnog Džeja Ramadanovskog.

Usljed vijesti da je počelo snimanje filma o životu legendarnog pjevača narodne muzike Džeja Ramadanovskog, srbijanski Kurir prenio je da će u njemu biti predstavljena i najveća tragedija u njegovom životu - ubistvo sestre.

Kroz njegovo odrastanje, prati se Džejev put do uspjeha i plejada zanimljivih ličnosti koje su obilježile njegov život, ali i duh Beograda, posebno Dorćola.

Lik popularnog pjevača narodne muzike dobio je priliku da tumači Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz nekadašnje grupe Beat street.

Kako Blic saznaje iz kuće Pelicula production, scenario je napisao Stefan Bošković, a režija je povjerena Nemanji Ćeraniću.

Kurir prenosi da će se u filmu naći i scene koje će govoriti o ubistvu njegove sestre Šeherezade. Iako je on rijetko govorio o tome, navodi se da su reditelji svjesni kakve je posljedice na njega ostavio taj gubitak.

"Detalji tragedije Džejeve sestre neće biti prikazani, ali će biti način na koji je ona ubijena i kako se nosio s tim nakon toga. Taj nesretni događaj je nešto što je u mnogome obilježilo njegov život u negativnom smislu", naveo je izvor iz produkcije za Kurir.

Njegova sestra Šeherezada ubijena je 2003. godine, a njeno tijelo pronađeno je godinu dana nakon - u maju 2004. u Šušnju kod Bara. Naručilac ubistva je bio pjevačev sestrić, sin njegove najstarije sestre koji je vodio Šeherezadine poslove. Utajio je 10.000 eura te je to, kao i druge malverzacije, odlučio prikriti njenim ubistvom.

Oni koji su bili u prilici da pročitaju scenario tvrde da će život Džeja, od njegovog djetinjstva pa do momenta slave, biti ispričan sasvim vjerodostojno, a da su za to zaslužni prijatelji Ramadanovskog sa kojima je odrastao i kasnije dijelio dobro i zlo, prije svega Mića Sovtić koji je od prvog dana pisanja scenarija sa ekipom i koji je pružio veliki doprinos stvaranju ovog filmskog ostvarenja.

Pročitajte i ovo: Pred matičara su stali bosi, nasmijani i sretni: Zvijezde filma “Toma” se vjenčali uz zalazak sunca i šum mora

Pratite nas na Facebook akter.ba - Snima se film"Nedelja": Tragedija iz života Džeja Ramadanovskog

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)