Snijeg i u prvom dijelu sedmice: Pogledajte prognozu za naredne dane

Prognoza

Snijeg i u prvom dijelu sedmice: Pogledajte prognozu za naredne dane
Foto: akter.ba

U većem dijelu Hercegovine razvedravanje. Oblačno će se zadržati na sjeveru Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. U Hercegovini i jugozapadu Bosne umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0, na jugu zemlje do 4, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -1 i 4, na jugu zemlje od 6 do 9 stepeni.

U srijedu u Bosni oblačno vrijeme sa susnježicom i slabim snijegom. Smanjenje oblačnosti u poslijepodnevnim satima. U ostalim Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Više oblačnosti na sjeveru Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. U Hercegovini i jugozapadu Bosne umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između -7 i -2, na jugu do 3, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -1 i 4, na jugu do 9 stepeni.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno pretežno oblačno vrijeme. U Bosni sa susnježicom i slabim snijegom, a u Hercegovini bez padavina. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -9 i -3, na jugu do 2, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 5, na jugu zemlje od 8 do 11 stepeni.

Pročitajte više: Vremenska prognoza za naredna tri dana

Pratite nas na Facebook akter.ba - Snijeg i u prvom dijelu sedmice: Pogledajte prognozu za naredne dane

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori