Sindi Kraford (55) se slikala za Vog – bez odjeće! (FOTO)

Sindi Kraford se slikala naga za vog
Foto: Screen shot YT

U februaru popularna manekenka Sindi Kraford napunila je 55 godina, ali svakodnevno dobija komplimente da izgleda savršeno.

Njeno pojavljivanje na naslovnoj strani brazilskog "Voga", kao i u editorijalu upravo to pokazuju. Sudeći po reakcijama javnosti manekenka izgleda besprijekorno: "Ikona", "Prelijepa", "Najljepša manekenka ikad", "Ostao sam bez daha", nizali su se komentari na zvaničnoj Instagram stranici brazilskog "Voga".

Čak se i Sindi sama na svom profilu javila povodom fotografija istakavši da joj je bilo baš zabavno na snimanju.

"Hvala @luigiandiango (fotografi) što su me podsjetili na to zašto volim da se bavim modelingom. Snimanje je bilo baš zabavno", napisala je.

Naslovnicu krasi njen portret sa naglašenom kosom...… ,

Jedna slika unutar časopisa je privukla posebnu pažnju i ocjenjena je kao izraziti provokativna.Na njoj je slavna manekenka skoro gola nosi samo grudnjak, i "prekrivena" je tamnim tilom.

Foto: Instagram

Američka manekenka i jedna od najpopularnijih supermodela 90-ih godina Sindi Kraford (Cindy Crawford) i njen suprug i biznismen Rande Gerber su kupili luksuzni penthaus u Majamiju za 3 miliona dolara.

Naime, slavni par je kupio stan u ekskluzivnoj "Ritz-Carlton" rezidenciji u Miami Beachu .

Nije poznato koji tačno apartman su kupili, ali  fotografije pokazuju nekoliko primjera životnog stila stanovnika ovog luksuznog kompleksa. U zgradi se nalaze stanovi sa od 2 do 5 spavaćih soba.

Među pogodnostima svetske klase koju zgrada nudi jeste bazen na krovu sa privatnim kabinama, restoran, prostor za negu kućnih ljubimaca, studio za jogu i meditaciju, bisokop, društvena soba, dečija soba, biblioteka i bašte. 

Pročitaj više: Manekenka Sara Sampaio: “Prestanite komentarisati promjene na tuđim tijelima”

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori